reklama

Nasze spotkania

reklama
Hej, piszę w związku z kolejnym spotkaniem:tak:.
Tym razem to my będziemy dostosowywać się do prowadzącego bo inaczej się nie da:no::sorry2: - kto nie da rady - trudno:sorry2: za jakiś powtórzymy;-):tak:.
Zajęcia będą z zakresu pierwszej pomocy (resuscytacja, reanimacja - mogę Wam bandażowanie zrobić:-p;-):tak:). Na pewno trzeba będzie się w gaziki jałowe zaopatrzyć - ale to groszowe sprawy;-):tak:.
Jak więcej się czegoś dowiem to napiszę.
I jeszcze jedno - pytam orientacyjnie:tak:- żeby nie było tak jak ostatnio - zgiełk i wielkie zamieszanie - czy dałybyście radę być bez dzieci?

I jeszcze jedno - pytam orientacyjnie:tak:- żeby nie było tak jak ostatnio - zgiełk i wielkie zamieszanie - czy dałybyście radę być bez dzieci?

jeśli o mnie chodzi to na tygodniu jakby było koło 17.00 to mogę bez małego jeśli wcześniej to muszę go brać, a weeckendy jak na razie u mnie odpadają.

a tak w ogóle to ja czekam na jakieś bliższe informacje o terminie, bo P zaplanował sobie robotę samochodu za tydzień i nie wiem czy w ogóle będę w Lublinie:-(

ja to raczej z dzieckiem bo Mikołaj długo bez cycy anie wytrzyma, no i zależy jaki termin bo wybieramy się na trochę do rodziców i chrzciny po drodze, więc jak bedzie ustalony termin to wtedy zdecyduję

dobra to ja się piszę, małżowy robi samochód w ten weeckend, a teraz pewnie trminu nie będzie, tylko od godziny zależy czy będę sama czy z małym.

reklama
Ja postaram sie byc w zaleznosci od godziny w tygodniu sama badz z Mateuszem ale musze znac termin to bardziej bede mogla sie zadeklarowac

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry