reklama

Nasze spotkania

reklama
Szkoda Aniu :-( i dużo zdrówka życzę;-):tak::-).
Lista poniedziałkowa:biggrin2::
- Marta1981 z Olkiem
-Madzienka z Julą
-Madziara z Nelą i Julem
-Maltanka z Hubercikiem
-Marz21 z Mateuszkiem
-Anaconda27 z Mają
-Mandziula z Mikołajem
-Karlita z Gabi
-ewawojc87???
-baltazar

Jeszcze Misia z Natalcią:tak:

Szkoda Anihira...a specjalnie dla Ciebie wydrukowalam nasze imiona...no nic moze Misi przydadza sie

Spotkanie baaardzo udane :tak::tak:- każda z nas resuscytowała fantoma, dowiedziałyśmy sie po postępowaniu w przypadku złamań czy tez poparzeń, jak postępować w przypadku ciała obcego w buzi dziecka, jak tamować krwotoki:tak:.
Ja niestety zdjęć nie robiłam ale Madzienka czy Maltanka z chęcią podzielą się tu i na Aktywnych Mamach:tak::-).
Bardzo dziękuję za to spotkanie zarówno "szefostwu" jak i Wam dziewczyny;-):tak::tak:.

Bardzo dziękujemy za super spotkanie - BARDZO PRZYDATNA WIEDZA :) ale ftu tfu by nie była nam potrzebna!!

porozmawiam z logopedą i postaram się ustalić termin :)

I ja w imieniu swoim i dzieciaków Dziekuję Wam dziewczyny za wspólnie spędzony czas, Pani prowadzącej wykład za wiedzę i przydatność informacji oraz "szefostwu" za możliwość zorganizowania takich wspaniałych wykładów!

Dzięki Wam wszystkim, było nam bardzo miło spędzać z Wami czas...

i czekamy więc na logopedę :)

A teraz biegnę oglądać zdjęcia... dzięki Madzieńka za nie!

reklama
madzienka dzieki za fotki :) sa super jak zawsze ! :) jeszcze bardziej mi zal. Widziala, ze nie tylko Wy uczestniczylyscie aktywnie w zajeciach :D:D dzieciaki tez ratowaly jak mogly:):) Widac, ze spotkanie udane :):)
maltanka fotki super, widac dobry aparacik :)

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry