reklama

Nasze spotkania

reklama
Dziewczęta ja po raz kolejny potwierdzam, że będę na spotkaniu, w końcu poznam was LEJDIS:)
Wszystkie będziecie z pociechami?bo ja mam pociechę , ale w brzuszku:)

Czy coś mam jeszcze zrobić przed spotkaniem?gdzieś się zapisać?

Jestem dyspozycyjna i mam autko, będę jechała z Czubów więc mogę kogoś zabrać:)

Dziewczęta ja po raz kolejny potwierdzam, że będę na spotkaniu, w końcu poznam was LEJDIS:)
Wszystkie będziecie z pociechami?bo ja mam pociechę , ale w brzuszku:)

Czy coś mam jeszcze zrobić przed spotkaniem?gdzieś się zapisać?

Jestem dyspozycyjna i mam autko, będę jechała z Czubów więc mogę kogoś zabrać:)

Super, chętnie tez Ciebie poznamy LEJDI;-);-);-)
Jak już ustalimy datę trzeba zapisać się na spotkanie na stronie aktywne mamy http://www.aktywnemamy.pl/squad,show,18554.html

Super, chętnie tez Ciebie poznamy LEJDI;-);-);-)
Jak już ustalimy datę trzeba zapisać się na spotkanie na stronie aktywne mamy http://www.aktywnemamy.pl/squad,show,18554.html

Dziękuję, i już się nie mogę doczekać tego spotkania...

Ja już wiem, że będę miała synka - Borysa, ale Julka obstawiałam na dziewczynkę...słodka ta Twoja Juleczka - przyjdzie z Tobą?

A jak to jest?większość mam z pociechami przychodzi na spotkania?

Powiedzcie dziewczynki co się dzieje na tych spotkaniach...umieram z ciekawości....

:)

Dziękuję, i już się nie mogę doczekać tego spotkania...

Ja już wiem, że będę miała synka - Borysa, ale Julka obstawiałam na dziewczynkę...słodka ta Twoja Juleczka - przyjdzie z Tobą?

A jak to jest?większość mam z pociechami przychodzi na spotkania?

Powiedzcie dziewczynki co się dzieje na tych spotkaniach...umieram z ciekawości....

:)

dzięki:tak::tak:tak będzie ze mną, z reguły większość przychodzi z maluchami....

tym razem mamy mieć spotkanie z fizjoterapeutą....jesli dojedzie na spotkanie;-);-);-)
ale czesto spotykamy się też na kawkę...a ty na kiedy masz termin...???

Ostatnia edycja:
Madzienka no to będzie wesoło, ale ja uwielbiam maluchy, dla moich siostrzeńców jestem ciocia The Best jak to mówią:)

Ja jestem chętna na każde spotkanie, na kawki też:)

Mam termin na 26 grudnia....

Powoli zabieram się za organizację rzeczy dla Boryska, będę miała większość od siostry, tylko zostanie mi dokupić parę rzeczy...

Madzienka a Ty oczywiście wybierasz się na spotkanie?

Madzienka no to będzie wesoło, ale ja uwielbiam maluchy, dla moich siostrzeńców jestem ciocia The Best jak to mówią:)

Ja jestem chętna na każde spotkanie, na kawki też:)

Mam termin na 26 grudnia....

Powoli zabieram się za organizację rzeczy dla Boryska, będę miała większość od siostry, tylko zostanie mi dokupić parę rzeczy...

Madzienka a Ty oczywiście wybierasz się na spotkanie?

Tak będe na pewno....

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry