Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
nie powiem, ale nastawiłam się na wtorek:-(
mi pasuje 17.00 jak najbardziej, rano nie wiem zalezy od pogody, jak będzie ładnie to P zostawi samochód i będziemy, jak nie to może być ciężko,
środy odpadają bo my mamy basen![]()
Rano Was weźmiemy
Siedzę i szukam co można robić jesienią z naszymi maluchami i znalazłam
1)Interaktywny Plac Zabaw - Warsztaty Kultury popołudnie na tygodniu ewentualnie weekend, wstęp bezpłatny
2)Strefa H2O – to co lubimyczyli woda, nowo otwierany basen na MOSiRze - Strefa H2O , godziny ranne, wstęp 5zl, więcej szczegółów wkrótce, bo 17 września basen dopiero zostanie otwarty
3)Akademia Zdrowego Rozwoju Pampers - AZR - Pampers 23 września, Plac Zamkowy, godz.11-18, wstęp bezpłatny
4)Wyprawa do Mini Zoo – w Leonowie Zwierzyniec | Zwierzyniec - Park Rozrywki w Niemcach
Macie jeszcze jakieś fajne miejsca które można odwiedzić w pochmurne dni???
Która z mam chętna dołączyć do nas??
Siedzę i szukam co można robić jesienią z naszymi maluchami i znalazłam
1)Interaktywny Plac Zabaw - Warsztaty Kultury popołudnie na tygodniu ewentualnie weekend, wstęp bezpłatny
2)Strefa H2O – to co lubimyczyli woda, nowo otwierany basen na MOSiRze - Strefa H2O , godziny ranne, wstęp 5zl, więcej szczegółów wkrótce, bo 17 września basen dopiero zostanie otwarty
3)Akademia Zdrowego Rozwoju Pampers - AZR - Pampers 23 września, Plac Zamkowy, godz.11-18, wstęp bezpłatny
4)Wyprawa do Mini Zoo – w Leonowie Zwierzyniec | Zwierzyniec - Park Rozrywki w Niemcach
Macie jeszcze jakieś fajne miejsca które można odwiedzić w pochmurne dni???
Która z mam chętna dołączyć do nas??

ale się napracowałaś

brawo za zaangażowanie

jak coś