Martyna100
przyszła mamusia
Wyszło jak wyszło...mnie nie będzie....szkoda 

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

W poprzednim telefonie z J&J zostałam poinformowana o tym że ekspert będzie dostępny w ostatnim tygodniu września i orientacyjnie wstawiłam 27 - poniedziałek( większości pasował) bo wtorek nie pasował niektórym. Zadzwoniłam do Bugi i okazało się że w po południu mają zarezerwowane na urodziny na 12 dzieci (+ naszych co najmniej 10). Wczoraj miałam telefon i potem na maila potwierdzenie od J&J i prośbę o rezerwację sali w godzinach 10-12:30.

macie jakąś propozycję

.zawsze ktoś będzie niezadowolony...a Ty musisz tego wysłuchiwać.....
najpierw że trzeba płacić, teraz że zmiana godziny....
ale może chociaż raz dałybyśmy możliwość przyjść na spotkanie mamom pracującym, a nie one zawsze muszą się dostosowywać do nas
(większośc i tak już zrezygnowała z udzielania się
)
madzienka bez przesadyale może chociaż raz dałybyśmy możliwość przyjść na spotkanie mamom pracującym, a nie one zawsze muszą się dostosowywać do nas
(większośc i tak już zrezygnowała z udzielania się
)
Madzienka bardzo dobry pomysł żeby czasem w innym miejscu się spotkac i dać szanse mamom pracujacym .
Ja może będę sprawy rozstrzygnął sie w weekend. Jak już to będę ja Gabi i moja siostra Magda.
czasem w tygodniu, czasem w weekend, raz rano raz po południu
w ten sposób każdy będzie miał okazję "się załapać";-)oczywiście nie na siłę, zależnie od pogody (zwłaszcza jak się skończy ładna) i możliwości;-)Bugi wiemy, że lepiej przed południem...ale jak ktoś znajdzie coś innego i akurat po południu to czemu czasem nie spróbować...no i nie oszukujmy się, im więcej osób, tym mniejsza szansa, by wszystkim pasowało w tym samym czasie