reklama

Nasze spotkania

Mi się wydaje, że trzeba elastycznie podejść:sorry:czasem w tygodniu, czasem w weekend, raz rano raz po południu:tak:w ten sposób każdy będzie miał okazję "się załapać";-)oczywiście nie na siłę, zależnie od pogody (zwłaszcza jak się skończy ładna) i możliwości;-)Bugi wiemy, że lepiej przed południem...ale jak ktoś znajdzie coś innego i akurat po południu to czemu czasem nie spróbować...no i nie oszukujmy się, im więcej osób, tym mniejsza szansa, by wszystkim pasowało w tym samym czasie:sorry:

Misia super....oto mi chodziło:tak::tak::-)

reklama
Ja będę na pewno, zastanawiam się tylko jeszcze czy sama czy z Młodym:D
A co do kosztów to powiedzcie jak to wygląda, tak orientacyjnie, bo jak wiecie to będzie MÓJ PIERWSZY RAZ :D

Buziaki i dobrej nocki:)

ja będę z Gabi na 100%

dziewczynki trzeba poszukać miejsca gdzie można by było spotkać popołudniu

weźmy pod uwagę że nie każda z dziewczyn jest dyspozycyjna... bo dużo z nas pracuje lub wraca do pracy
i jeśli chcemy być zgraną lubelską grupą trzeba troszkę wymieszać te spotkanka ;-)

myślę ze dużo z nas chciało się spotkać z fizjoterapeutą a przez te wszystkie zmiany wyjdzie nas garstka ... a szkoda ...

i żeby nie było

MARTA tu żadna z nas nie ma do Ciebie pretensji!!!! TOBIE jesteśmy bardzo wdzięczne za czas jaki nam poświęcasz i że w ogóle chcesz organizować takie spotkania :-) a weźmy pod uwagę że jesteś zapracowaną mamuśką w ciąży i to z spoza miasta ;-) wielki szacun i ukłon w Twoją stronę!!

ja będę z Gabi na 100%

dziewczynki trzeba poszukać miejsca gdzie można by było spotkać popołudniu

weźmy pod uwagę że nie każda z dziewczyn jest dyspozycyjna... bo dużo z nas pracuje lub wraca do pracy
i jeśli chcemy być zgraną lubelską grupą trzeba troszkę wymieszać te spotkanka ;-)

myślę ze dużo z nas chciało się spotkać z fizjoterapeutą a przez te wszystkie zmiany wyjdzie nas garstka ... a szkoda ...

i żeby nie było

MARTA tu żadna z nas nie ma do Ciebie pretensji!!!! TOBIE jesteśmy bardzo wdzięczne za czas jaki nam poświęcasz i że w ogóle chcesz organizować takie spotkania :-) a weźmy pod uwagę że jesteś zapracowaną mamuśką w ciąży i to z spoza miasta ;-) wielki szacun i ukłon w Twoją stronę!!
Popieram w 100%

No właśnie kto będzie dopisujcie się
1) Marta z Julkiem
2) Madziara z Nelą
3) Madzienka z Julą
4) Nadulec z Ayką
5) Misia z Natalką??
6) Anaconda
7) izka-mummy-to-be z Karolkiem?
8) Karlita z Gabrysią

Widzę że tu takie awantury były :baffled::zawstydzona/y: :-(

ale frekwencja w poniedziałek jak na razie i tak dopisuje :tak: co mnie cieszy niezmiernie :tak:

I prawdą jest że przy takiej dużej grupie nigdy wszystkim się nie dogodzi...

Jestem też za spotkaniem np w weekend ale z tego co mi się przypomina to już miał być weekendowy wypad na spacer po botaniku i też nie wyszedł bo w weekend wszystkie gdzieś się rozjeżdżamy po rodzinach... :dry:;-)

Zresztą - myślę że prawda też jest taka że ciężko nam będzie znaleźć jakieś mało uczęszczane a fajne miejsce popołudniami bo jak coś jest fajne i czyste to ma popołudniami pełno gości bo ludzie poszukują i chcą chodzić z dzieciakami na różne atrakcje a miejsc takich naprawdę fajnych jest garstka :baffled::-(:sorry2: niestety....

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry