reklama

Nasze spotkania

Talia super!!!

Kto będzie?? dopisujcie się!!!!
1) Marta z Julkiem
2) Madziara z Nelą
3) Madzienka z Julą
4) Nadulec z Ayką
5) Misia z Natalką??
6) Anaconda
7) izka-mummy-to-be z Karolkiem?
8) Karlita z Gabrysią
9) Aluska z Amandą
10) Mandziula z Mikołajem
11) Motylla z Krystianem
12)Maltanka z Hubertem
13) Talia i Gabrysia
14) asienka82

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
o kurcze ale Was bedzie duzo na spotkaniu :) super gromadka!!!
Ja jeszcze nie dam rady, ale obiecuje, ze jak juz sie troszke zadomowie w pracy to wezme sobie dzien urlopu na spotkanko :) Narazie zycze milego spotkania i zeby wszystko tym razem wypaliło :)

WSZYSTKIE?????

1) Marta z Julkiem
2) Madziara z Nelą
3) Madzienka z Julą
4) Nadulec z Ayką
5) Misia z Natalką??
6) Anaconda
7) izka-mummy-to-be z Karolkiem?
8) Karlita z Gabrysią
9) Aluska z Amandą
10) Mandziula z Mikołajem
11) Motylla z Krystianem
12)Maltanka z Hubertem
13) Talia i Gabrysia
14) asienka82 z Filipkiem

Iza będziesz z Karolkiem????

spotkanie było FANTASTYCZNE :-) i bardzo owocne !!!!
chyba każda z nas skorzystała z rad rehabilitantów mam nadzieję, że już niedługo pojawią się u nas na forum z pomocnymi radami :-)

konsultacje z ekspertką z J&J także bardzo udane :-)

Martusia dziękujemy pięknie za wspaniałą organizację spotkania i za niespodzianki :*

Dziewczyny postanowiłam wrzucić temat spotkania na wątek spotkaniowy.

Proponowany wypad w samym babskim gronie do Cafe Oriental - galeria 7 października o godz.18, przemyślcie, jak danwo same nigdzie nie wychodziłyście, bliscy na pewno z chęcią na 2 h zostaną z pociechami a my zanurzymy się na chwilę do świata orientu.....piszcie kto chętny....:-):-):-):-)

Dziewczyny postanowiłam wrzucić temat spotkania na wątek spotkaniowy.

Proponowany wypad w samym babskim gronie do Cafe Oriental - galeria 7 października o godz.18, przemyślcie, jak danwo same nigdzie nie wychodziłyście, bliscy na pewno z chęcią na 2 h zostaną z pociechami a my zanurzymy się na chwilę do świata orientu.....piszcie kto chętny....:-):-):-):-)

Ja jestem na TAK!!!!!

A motywator super:-D:-D:-D:-D

reklama
Znacie książkę Przytulanki czyli wierszyki na dziecięce masażyki. Zabawy relacyjno-relaksujące

Przytulanki to publikacja, w której zaprezentowano zabawy bazujące na naturalnej aktywności dzieci. Profesor Marta Bogdanowicz nazywa je zabawami relaksacyjno-relaksującymi, ponieważ z jednej strony służą pogłębieniu kontaktu pomiędzy dzieckiem i dorosłym, z drugiej zaś - odprężeniu i wspólnemu przeżywaniu radości. Trudno przecenić wartość korzyści płynących z tych zabaw dla rozwoju emocjonalnego i społecznego dzieci i ich więzi z rodziną.

Co Wy na to, żebyśmy spotkały się kiedyś np. w Bugi albo innym miejscu i pobawiły się z naszymi maluchami z pomocą tej książki....
Ja mam tą książeczkę, jak dobrze poszukam to chyba nawet w wersji elektronicznej;-)

Ciężaróweczki zapraszamy również do zabawy np. z misiami/lalami jako trening przed zabawa ze swoim maleństwem....

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry