• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

reklama
Jestem
Aga czasem mam wpływ generalnie bardzo, bardzo rzadko gdzieś wychodzi więc nie mogę mu też zabraniać niech idzie ale teraz to już pic nie może

o ho studenci nade mną mają imprezę

Ostatnia edycja:
Witajcie dziewuszki!!!
Kochane moje net mi chodzi rewelacyjnie,ale znowu spiercholił się lapek i teraz piszę na sprzęcie z wykopalisk,który nie zawsze chce odpalić.
Tak więc pokornie proszę o wybaczenie i informuję,że może mnie być mniej.
Hihi,ale dziewuszki widzę,że i beze mnie norma jest wyrabiana na 300%!!!:-D

Wiecie już myślałam,że zafasolkowałam się,bo dwa testy pokazały cień cienia II kreski,więc poszłam na betkę,a tu doopa moja radość opadła niżej niż chodnik i mam dolinkę.
Przepraszam,że tak o sobie.

Kochane na razie nie dam rady Was nadrobić,przyjemnego wieczorku życzę!!!

6 mamo :( może następnym razem .... &&&&&&&&&&&&&&

aga
poszło - nie wiem czy będzie Ci się chciało liczyć punkty - zresztą dla mam karmiących jest dodatkowa pula punktów...

anaber to wyhaczyłaś promocję :-) brawo !!!! szkoda, że tak późno :-D bo ja bym pojechała na 9 jak otwierają auchan :-D proszę się poprawić następnym razem...

marta i co jak m, piwko będzie ??? oooo witaj w klubie ja od 01 października mam imprezy - integrują się :)))) hehehehehe

Ostatnia edycja:
reklama
bobo ja kupowałam kilka w sklepie "mamo-tato" - są to zwykłe cienkie ... ale Igor aż tak bardzo nie ulewa... kupiłam tam 10 - bo kupowałam pościel, więc i tak płaciłam za przesyłkę...
a takie grubsze to kupowałam w hurtowni... tam gdzie inne gadżety :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry