• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

Dzień dobry, witam się z rana.
Szóśtkowa Mamo, strasznie mi przykro. Wiem co czujesz, bo w czerwcu miałam to samo:-( Test pozytywny i dupa:-( Oby następny cykl się udał
Miłego dnia Drogie Panie, idę oglądać "Plotkarę", jest nowy sezon:tak:

reklama
cześć dziewczynki :)

Ja wczoraj sie nie pożegnałam bo usnełam w opakowaniu pod kocykiem na sofie i się obudziłam o 1:30 jak Borys wołał cyca :zawstydzona/y:

Bietka i jak gnasz dziś do tego auchan-a ?? :-D ja wczoraj pojechąlam przy okazji bo m chcial do decathlonu po bieliznę termiczną i przy okazji ze to obok to odiedzilam bo pomyślałam a nóż coś trafie jakies kazaki, kurtkę albo cuś :) no i trafilam body :-):-):-) jupiiiiiiiiiiiii

Aga Bobo zazdroszczę Wam tego polegiwania :tak: ale jeszcze trochę i tez się Wam skończy :-p:-p:-p

Ja dziś będę miala zamonowanego orbitreka :happy2::happy2::happy2: jupiiiiiiiiii

Hej Dziewczynki

Anaber jaka szkoda że nie wiedziałam że będziesz w decathlonie.
U nas nie ma.najbliższy w Lublinie a ja potrzebuję kapcie dla Kacpra.
Ma teraz takie ale juz przymałe a są świetne
Gdyby któras się wybierała a mogłaby mi pomóc to dajcie znać.
Piję kawę i lecę do roboty.Nic mi się nie chce a mam trochę marchwii i pietruchy.Trza zblanszować i zamrozić.

Miłego dnia Babki.
asset_22992123.jpg

Witam się ze śniadaniem ;-) pospałam sobie noc oki śniło mi się że wody mi odeszły :szok: teraz mnie brzuch pobolewa.
Dzonka musi się udac ;-)
6mamo pisz co tam u Ciebie ta tak przelotem jesteś :-p jak dziciaczki i córcia w Krakowie?
Anaber jak Borysek?
Bietka mi też włosy w ciąży szybko rosną a z reguły mam rzadkie i jak mi wypadną to masakra
Bobo jak pranko ? brzydką pogodę mamy buuu rano 1 stopień był

Ostatnia edycja:
Anabr zastanawiam się jak wygląda czy jest podobny do mamuni czy tatusia, czy ma włoski ;-) mógłby już wychodzić leniuch jeden za dobrze mu tam :sorry2: czasami uda mi się stupkę jego chwycić jak wypcha i chyba ma gilgotki bo jak pokilam to zabiera he he he

Anaber masz rację za nie długo skończy nam sie to polegiwanie, dlatego trzeba korzystać;-)

Dzoanko
miłego dnia:))

Marta
ja też tak miałam w ciąży że zastanawiałam sie jak moje dziecko będzie wyglądać, do kogo podobne a jak się już urodził to się zastanawiałam jak mogłam nie wiedzieć ze on tak wygląda:tak::tak: a teraz mam to samo zastanawiam się czy będzie do dzieci podobny czy będzie miał dużo włosków i takie tam:)

Gosiulku
u nas nie ma decathlonu:((

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry