• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

reklama
Ja jadę do auchan na zakupy więc nie martwcie się czasem ze pisze na innym wątku hi hi hi
Bobo tak mówili ale zobaczymy jak będzie
Dzonka odezwij się proszę !

Ostatnia edycja:
anisiaj jestes ussprawiedliwiona :)
ale dzoanka dostanie takie lanie
smieszne007.gif

Jestem i ja :-) szczepienie jakos poszlo, ale jak sie dowiedzial no to dąsa strzelił i łzy mu leciały po polikach ale udawał ze nic sie nie dzieje twardy był. Ale ja zawsze podchodze tak ,ze dziecko musi być świadome ze bedzie miał coś robione. Wiec chciałam aby wiedział. W poczekalni siedział caly czas nadąsany wtulony we mnie. Pediatre zna wiec sie wyglupial z nim a pozniej do zabiegowego ale tam raz dwa trzy i bylo po sprwie, ogolnie nie pokazal,ze go bolało. Dostal naklejki i kolorowanki wiec juz sie uśmiech pokazal na buzi. Bylam dumna bo jak wyszlismy to na poczekalni byla juz histeria wiec dobrze trafilam ze Igor przed tego nie widzial.No i oczywiscie zostalam naciagnieta na robota z lego ale teraz w ciazy nie potrafilam mu odmowic. Cwaniak maly :-) no i pojechalismy do sklepu. Dobrze ze nastepne szczepienie za 4 lata wiec dałam sie namowic. Wiem ze to nie dobra metoda wychowawcza ale co tam :-)
Usprawiedliwiona jestem ?

A co u Was bo ja pisze z tel. Bo oczywiscie komp. Zajety i nie mam dostepu :-(

Hej Dziewczynki, no jestem jestem:tak:
Rano ledwo do pracy się wyrobiłam, a w pracy ciągle ktoś coś chciał i nie miałam możliwości wejścia na BB. A po pracy zmogło mnie spanie, jak wstałam to szybko po zakupy, bo lodówce tylko światło, no i teraz nadrabiałam. Dobrze, że niedużo
Przepraszam, że się nie odzywałam i naprawdę mi się lanie należy. I z cyklu raczej nici, bo dzisiaj rano to miałam nie śluz, tylko żywą @, w ciągu dnia pojawił się śluz, ale to pewnie perturbacje związane z zażywaniem dupka, więc pewnie na dniach małpa przyjdzie. Jak rano zobaczyłam @ to sie zdołowałam, że za wcześnie przyszła przez dupka, bo dzisiaj to dopiero 10 dzień, a powinnam dostać w niedzielę.
Anaber, zuch chłopak z Twojego Igora

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry