• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Nasze sprawy...

Chyba załamałabym sie gdybym miala zostać w szpitalu tak długi czas, nie ma to jak w domu. Jak urodziłam to chciałam jak naszybciej do domu, bo w szpitalu to ani się przespać, a jak kubek usnął, to zaczęło płakać inne dziecko, kręciły się położne, i po spaniu. Biorac pod uwagę że on non stop by jadł w tamtym czasie, to chwila jego snu dla mnie była wspaniała.

reklama
Justi ja też jestem przeciwniczką szpitali nie lubie ich tylko jeśli musze w nich przebywam tyle ile to jest konieczne a od jakiegoś czasu Nawet Nastke dwa razy brałam na wlasne żądanie szpital nie zawsz jest bezpiecznym miejscem napewno jest seidliskiem zarazek w zeszlym roku byłam z Nastką na zapalenie pluc którego nikt w 100% nie stwierdzil i siedzialyśmy tam ponad 2 tyg nawet jej osly nie wyleczyły jeszcze na sale nam wcisneli chłopaka 16 letniego z ospą wypisalam ją i w domu wyleczyłam:-) niektórzy lekarze to poprostu pomyłki ale co zrobić:baffled:

Podziwiam Bobo, ale jeżeli tylko czuje że tak będzie lepiej dla niej i dzidziolka, to pewnie nie ma co się zastanawiać. Ja wiałabym gdzie pieprz rośnie...ach to szpitalne jedzonko. DO tej pory ciarki mnie przechodzą na zapach porannego kakao.

Dobrze że Bobo ma takie podejście. I dobrze że może chodzić.Ja dwa miesiące musiałam leżeć w szpitalu...Do tego krwawienia.Jak sobie przypomnę to mi słabo....Nie życzę nikomu takiej traumy.Do dzisiaj nie mogę sobie z tym poradzić.

Gosiulku rozumiem cię i życzę ci kochana,abyś nigdy więcej takiej traumy przeżywać nie musiała!!!A jak ból głowy-zelżał choć troszkę?
Bobo dzielna dziewczyna!!!Ja też leżałam w ciąży kilka razy po 3 tyg,ale dla dzidzi wszystko się zrobi.No a szpitalne zupy mleczne i ich napoje to bleee,a fuj!!!

Dziewczynki mam wiadomość od Agi :czuje sie ciut lepiej,ale nie mogę się pozbierać do kupy.Mały super,ale niestety na razie nie wyślę wam zdjęcia,bo złamłam sobie ładowarkę do swojego telefonu i mam teraz takiego starego lupa co zdjęć nie robi.Buziaki dla wszystkich.

reklama
Jeszcze żeby były warunki ku temu.leżałam z 3dziewczynami. Odwiedziny cały czas a tu wstać nie można tylko basen....a sikałam bardzo często..Zero wrażliwości...Ciągle głośno.Oj szkoda gadać.

Krysiu na dwoje babka wróżyła.raz jest ciut lepiej raz nie. Boję się nawet ruszać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry