• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

dzień dobry :)

remont przesunął się o dwa dni, więc do koleżanki jadę dopiero jutro. bardzo mnie ten dzień w domu cieszy, tym bardziej, że facet, który ma robić łazienkę mówi, że roboty jest na dwa dni, a nie na tydzień, więc mam nadzieję wrócić do domu przed weekendem :)

dzisiaj dla odmiany leżę, jakieś przeziębienie mnie dopadło.

ciekawe jak Bobo po imprezie

miłego dnia wszystkim!

reklama
Witam i ja z kawką. Zaraz jedziemy Kubolka odwieźć do babci. Mnie wywaliły zimna na usta, no bo jakby to mogło być inaczej, a Kubek dostał kataru pomimo że nigdzie z nim przez cały weekend nie wychodziłam. Jak nie urok...
Bobo , czekamy na relacje!
Anisiaj , nie ma to jak w domu:) ale 2-dniowa odmiana też Ci dobrze zrobi
Aga , u was chyba znowu szkoła się zaczęła??
Marta , m się stęskni i zobaczy jak ma dobrze na co dzień:)
Gosia, Bietka , Smerfetko , Aga, M arta, Bobo, wstawać!!!

dzień dobry :)

aguś kupiłam zestaw ręczników
justi no to zdrówka dla WAS
anisiaj a Ty herbatka z cytrynką i może *spam* na wszelki wypadek ?

no ciekawe jak Bobo :) ???

my wczoraj poszliśmy na spacerek bo wyszło słoneczko, a wieczorem robiliśmy plany wakacyjne... jak zwykle m pełen entuzjazmu i najlepiej objechałby świat dookoła, a ja spokojna, pragmatyczna ;-):tak::-) trzeba wypracować kompromis :))))))))))))
dziś czekam na kuriera i listonosza, w piątek wysłali prezenty dla m :) mam nadzieje że dziś przyjadą :)

miłego dnia

aga na niczym :-D:-D:-D na razie , ja chcę Polskę on zagranicę :) zobaczymy dzisiaj wrócimy do rozmowy
moim zdaniem trzeba już szukać rezerwować :nerd::baffled:
anisiaj operacja argo z oskarem za najlepszy film :cool2:

Bietka, dokładnie, jak rezerwować to już żeby coś fajnego upolować. My w tym roku nie planujemy. Pewnie tak jak w zeszłe wakacje pojedziemy na dłuższy weekend. Teraz w marcu też mieliśmy jechać, ale jednak wizja robienia dachu, wstawiania okien i zrobienia przyłączy nas odsunęła od wyjazdu.

Witam się i ja poniedziałkowo - zwarta i gotowa he he he
Justi nie wiem czy tak się stęskni bo śnadania obiady i kolacje tam mają he he więc wiesz aż tak źle mu tam nie będzie
AGUŚ ZDRÓWKA DLA MALUSZKA ;-)

Bobo wstawaj :-p

a ja jutro mam gina i koleżanka zostaje z małym - juz sie boje jaki hardkor będzie

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry