Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Aga moj Domi mial byc Kuba, ale ze wzgledu na to ze jestem w niemczech zrezygnowalam z tego imienia, a dla dziewczynki bardzo mi sie tez podoba Zosia i Ola. Ale niestety moj maz twierdzi ze Zosia to przestarzale, ze beda jej mowic Zofija, jako ze jestesmy ze slaska a Ola no coz, moja siostra sie tak nazywa, wiec chyba dla corci odpada.
mam nadzieje, ze wkrotce test pokaze dwie kreseczki, to wtedy bede myslec, narazie ni huhu, wciaz jedna
Aga jak zrobie to pokaże robie czapke, komin i butki dla Olinka Bobo wymienili Ci te smoczki? Anisiaj głowa do góry nosisz w sobie cudo ;-) ona da Ci siły
Ale produkujecie!!!!
Mnie czacha nada boli, wzięłam 2 ibupromy i czekam. Sweet u nas jakby miała być dziewczynka to Oliwka Ale tu z Aga mamy chyba podobne upodobania