Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
witam sie z Wami wsciekla na maxa wrrrr uwaga zebym kogos nie pogryzla.....
a wiec od poczatku od rana najpierw stalam w korku 3 godz bo byl wypadek na autostradzie pozniej zebralam ochrzan od szefa ze nie nakabnlowalam na kolezanke z biurka obok wrrrr wrocilam wczesniej do domu bo mnie rozbolala glowa chce wlaczyc polsat a tu dooopaaa zepsul sie dekoder wrrrr ciekawe czy cos jeszcze mnie dzis czeka moze klotnia z m ?
Krysiu kochana szczescia i milosci a reszta sama przyjdzie najlepszego
sweet witaj
Gosiu a ja zrobilam wszystko dobrze w konkursiku ?
Smerfetko, ja mam dobry przepis na tort. Zawsze wychodzi pyszny. Składniki: telefon, nr telefonu, chwila czasu Wybieram nr i dzwonię do ulubionej cukierni)))
dziewczynki ale ja naprawde potrzbuje przepis na tort, musze upiec go na czwartek a zupelnie nie wiem jak sie za to zbrac ;( kurcze kolezanka mnie poprosila bo jej maz ma urodziny a ze ja zawsze pieke dobre ciasta to wjechala mi na ambicje i coz teraz bede sie wkurzac bo nie wiem co poczac hehe