Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
nie ma co do tej pizgnętej baby dzwonic bo ona mi nie powie - jest głupia dawno powinnam ja zmienic no nic czekam do 16 jak m przyjdzie bo nie wiem ile mu dac
Marta, już widzę, ten sam antybiotyk miał Kuba na zapalenie oskrzeli i jest bardzo skuteczny. Kuba miał około 12kg to podawałam mu z tego co pamiętam 5ml (wlewałam niepełną miarkę. Dawałam wtedy nawet mniej niż 5) dwa razy dziennie.
Rozrobienie jest proste. Na butelce masz narysowaną kreskę, do tej kreski wlewasz przegotowaną wodę i mieszasz zamknietą butelką.
Martuś po
1. Zmień tego konowała jak dziewczyny radzą
2. Żeby podać antybiotyk musisz dokładnie wiedzieć ile Oli waży!!!!! to bardzo ważne
3. Lepiej podać antybiotyk rano i wieczorem
4. Jaki masz antybiotyk???
5. Zawiesinę rozrabiasz z przegotowaną wodą do kreski jak opadnie dolewasz musisz jej mieć równo z kreską na butelce
6. ja bym poszła jeszcze dziś do innego lekarza
7. Co jemu jest???
Ja bym takiemu maluchowi podała max 2,5ml teraz i na wieczór. Ja na ten lek wlewałam soczek malinowy żeby miał lepszy smak. I warto iśc do lekarza i dopytać.