Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Aniś normalnie nie wiem co mi się stało ale płakać mi się chce że Wy znowu w szpitalu.Tak dobrze znam lęk o dziecko,o jego zdrowie,życie.
Zosia jest wcześniakiem więc może dlatego ciągłe problemy.A może jakaś bakteria? Co ja będę gdybać.Oby lekarze szybko postawili prawidłową diagnozę.
Nikomu nie życze takiego bólu głowy.W dodatku mój m.zdaje się nie rozumie tego.
Edysiek a mój m kończy za 4dni urlop:-(
Wiecie że nam żadne radio nie chce grać w kuchni
Aguśprzytulam Kochana
Krysiu trzymam kciuki za Michała...Oby sie udało...
Justi biedny Kubuś musi być osłabiony.Miejmy nadzieję że już bedzie coraz lepiej.Dajesz mu coś na wzmocnienie? Ja lubię sambucol.
Gosiu, podaję mu witaminki MultiVitamol, o tym Twoim nie słyszałam. Zapytam w aptece przy najbliższej okazji.
Aga, a jak walczycie z katarem??? całuski dla Kubcia!
Gosia doktorka mi kazała psikać, rano mu kropie dikortinefem, jutro pojadę z nim do kontroli to zapytam ale zawsze mu tak długo psikam bo jak ma katar to minimum trzy tygodnie, tak samo syrop kazała zmienić jak się kaszel zmieni na mokry a jego już od piątku nie kasze w ogóle a byłam u niej w środę
Gosia a zauważyłaś np że masz migreny kilka dni przed okresem i boli aż nie dostaniesz moja przyjaciółka właśnie tak miała ostatnio spokój bo tak jak pisałam pomogła jej akupunktura