Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Joweg-spokojnie zobaczysz co będzie nie przeskoczysz tego czekam z tobą z niecierpliwościa na wyniki;-) Anaber-ty tak późno przy kopmuterze kiedy ty sie kobieto wyśpisz wracaj do nas w końcu na pełny etat bo brakuje tu ciebie
Bietka-dobrze że wróciłaś po malowaniu pozostaje wpierony sprzątania niestety bo facet wymaluje i wydaje mu sie że na tym cała praca w domu sie kończy bo przecież odświeżone
zaglądnij do nas jak sie troszke ogarniesz Szostkowamamo-leci czas nie słychanie szybko ja pamietam jak Nastusia była maleńka nie mówila jadła z butelki a teraz ma 6 lat pyskuje od rana do nocy i coraz mniej jest córusią mamusi czego mi strasznie brakuje że staje sie samodzielna ale tak to już jest udanej imprezy urodzinowej jeśli ją robicie Marta-milego dnia Anisiaj,Dzoana-wracajcie do nas kochane strasznie mi was tu brakuje jest tak dziko bez was każda z nas wnosi na to forum coś innego i brakuje tu dwóch bardzo żywiolowych kobietek które zawsze każdemu służa radą i zarażają dobrą energią czekamy cały czas mam nadzieje że już niedługo sie tu pojawicie
Ja walcze z katarem 4 dzień na zatoki mi chyba poszedł bo dodatkowo boli mnie ostatnio głowa tzn czoło masakra jakaś.Miłego dnia wszystkim
mowie babie w rejestracji ze jestem w ciazy i musze byc pod ciagla kontrola i ze tak dlugo to nie bardzo no a ona ze takie ma terminy i nic nie zrobi wiec przyjelam te date i czekam hehe
ale zaraz sie ubieram i ide z mala do ogrodka szkoda ze tego sloneczka tak niewiele dzisiaj.
nawet przed porodem jej mówili że dziewczynka
zdziwiła sie troche jak po porodzie podali jej chłopca ale wielki ponad 4 kilo a ona szczęśliwa