reklama

Nasze sprawy...

reklama
Witam kobietki!!!
Proszę nie kazać mi tańczyć karniaków,bo zanim ja ogarnę moją ferajnę,to full czasu mija:tak:!

Co do gosiulka to jest u mamy i ma być podobno od poniedziałku,anaber jest ofoszona przez swojego m i teraz w spokojności dochodzi do siebie i nabiera sił na pogaduchy z nami,a dzoanka nabiera sił po fałszywym alarmie na testowym sikańcu.

Dzień dobry
Ja się wyspałam, dzieciaki na polu, am robi obiad:))
Bietka śniło mi się że urodziłaś na suwaczku pokazywało ci 36 tydz i 2 dzień :-D:-D Jeśli chodzi o pranie to przy pierwszym dziecku też prałam wszystko w Loveli a przy drugim już wszystko w wizir i teraz też tak zrobię a płyn do płukania to u mnie tylko Lenor od lat.
Bobo a kiedy masz wizytę u swojego lekarza, żeby sprawdzić co się dzieję
Martuś oszczędzaj się z tym sprzątaniem, żeby cie bardziej plecy nie bolały

Ostatnia edycja:
aga u gina mam 22 czerwca. ale to chodzi o moja przewlekla chorobe ze mi nawraca :( pojawily sie guzy takie jak mialam ostatnio w tym najgorszym stadium. bylam teraz u pulmunologa to nic mi nie powiedzial tylko mnie wkurzyl palant jeden. wg niego jest super no ale chyba nie jest skoro mi to swinstwo nawraca :((((

aga zmienilam zaraz po wyjsciu od tego pacana poszlam zapisac sie do innej babki. termin na 29 sierpnia :szok: i w duuuupie maja ze jestem w ciazy ze musze pod ciagla kontrola. takie terminy i tyle

reklama
aga niestety tak jest :( mowilam babie w rejestracji ze jestem w ciazy i ze musze byc czesciej pod kontrola ale powiedziala mi ze terminy ze nfz i takie tam no i nie dalo sie nigdzie wcisnac.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry