• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

reklama
Witam kobietki!!!
Proszę nie kazać mi tańczyć karniaków,bo zanim ja ogarnę moją ferajnę,to full czasu mija:tak:!

Co do gosiulka to jest u mamy i ma być podobno od poniedziałku,anaber jest ofoszona przez swojego m i teraz w spokojności dochodzi do siebie i nabiera sił na pogaduchy z nami,a dzoanka nabiera sił po fałszywym alarmie na testowym sikańcu.

Dzień dobry
Ja się wyspałam, dzieciaki na polu, am robi obiad:))
Bietka śniło mi się że urodziłaś na suwaczku pokazywało ci 36 tydz i 2 dzień :-D:-D Jeśli chodzi o pranie to przy pierwszym dziecku też prałam wszystko w Loveli a przy drugim już wszystko w wizir i teraz też tak zrobię a płyn do płukania to u mnie tylko Lenor od lat.
Bobo a kiedy masz wizytę u swojego lekarza, żeby sprawdzić co się dzieję
Martuś oszczędzaj się z tym sprzątaniem, żeby cie bardziej plecy nie bolały

Ostatnia edycja:
aga u gina mam 22 czerwca. ale to chodzi o moja przewlekla chorobe ze mi nawraca :( pojawily sie guzy takie jak mialam ostatnio w tym najgorszym stadium. bylam teraz u pulmunologa to nic mi nie powiedzial tylko mnie wkurzyl palant jeden. wg niego jest super no ale chyba nie jest skoro mi to swinstwo nawraca :((((

aga zmienilam zaraz po wyjsciu od tego pacana poszlam zapisac sie do innej babki. termin na 29 sierpnia :szok: i w duuuupie maja ze jestem w ciazy ze musze pod ciagla kontrola. takie terminy i tyle

reklama
aga niestety tak jest :( mowilam babie w rejestracji ze jestem w ciazy i ze musze byc czesciej pod kontrola ale powiedziala mi ze terminy ze nfz i takie tam no i nie dalo sie nigdzie wcisnac.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry