Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Anaber, Bietka trzymam kciuki żeby goście za dużo nie nabrudzili Gosiulek nie mam pojęcia ja myję ścierką po kolanach a do tapczanów hm... może się nadać
Chyba zacznę od jutra jakieś ćwiczenia dla kobiet w ciąży
Butterflay radiowy a z kablówki to dwa różne internety.
Mamy kanapę,fotele które chcemy odddać znajomym bo kupiliśmy narożnik.Chcę je więc w miarę do porządku doprowadzić.
marta ja nie bardzo nie lubie basenow a poza tym nie moge sie meczyc a plywanie mnie zmeczy hehe a ja z moimi plucami to bym nie dala rady poplywac anaber robi wyniki na glukoze. i widzi czy jest podwyzszona czy nie. mowil ze on nie jest za tym zeby ciezarne meczyc jeszcze tym piciem tego swinstwa hehe
Marta gratuluję wizyty Powiedz ile mały waży?? I jakie masz obciążenie glukozy?? Bobo dziwne że twój lekarz nie zleca krzywej cukrowej to jest podstawowe badanie w ciąży
Aga to badanie na glukozę będę robić dopiero mały waży ok 350 gram Bobo wybacz zapomniałam że nie możesz się męczyć, kurcze nie mam z kim chodzić a samej to mi się nie chce