• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze styczniowe brzusie

Juhuuuuu! spadający bombel na choryzoncie

• Wszystkich głosujących
    6
Dziewczyny a moze pamietacie czy ta odzywka jest droga?
Co do farbowania to ja rowniez z niego zrezygnowalam, ostatnio bardzo m wlosy wypadaja a co bedzie po porodzie potem to podobno leca jak szalone.Pozdrawim mamusioe i ich slicznosci brzusie

reklama
ja tez ostatnio bylam u fryzjera lekko podcielam wloski zafarbowalam i bunia ja tez mam krecone :)
uzywam wax polecam jest super ,a jak chce miec proste to prostownica i jade z tym koksem mam dlugie wlosy wiec troche to trwa ale nie narzekam .
Mam juz problem z malowaniem paznokci u nog i nie moge sie schylic :) ostatnio poprosilam meza zeby mi pomalowal paluszki to pozal sie Boze szkoda gadac .
Dziesiaj umowilam sie z psiapsiolka ze przyjdzie i mi zrobi manicure i pedicure :0 jest kosmetyczka :)
ja sie nie moge nawet ruszyc z tego domu .

kacha ja mam wizytę dopiero 21 września i wtedy mam się umówić dopiero na USG bo pojadę do jej drugiego gabinetu tam ma super sprzęt, więc wolę jeszcze poczekać ;D To będzie nasz 22 tydzień :) I mam nadzieję że USG też w tym samym tygodniu...
Badania jeszcze przed tą wizytą muszę zrobić, ale prawdopodobnie na przyszły tydzień pójdę, wolę mieć troszkę wcześniej, bo różnie bywa z wynikami czasem mogą nie wyjść czy coś :)
Mnie również puchną stopy :( dziś się zastanawiałam nad jakimś preparatem na te moje nóżki i może jutro się przejdę do apteki, to coś mi polecą żeby nie było czasem szkodliwe w ciąży, bo różnie bywa !!!

A do fryzjera też się wybieram ale tylko końcóweczki podciąć, a odrosty zawsze mamuśka mi farbuje więc z tym nie mam problemów, słyszałam że są też farby specjalne dla ciężaróweczek, jakieś takie "zdrowsze" ale nic więce nie wiem na ten temat, no i ja mam już "swoją" farbę :)

Eh wy sobie weźmiecie wolne a ja mam zajęcia na uczelni, dzień w dzień, dziekanki napewno nie wezmę bo nie chcę i znajome też mi odrazają, bo do dziś tego żałują. Zresztą ja już zdecydowałam że nie wezmę i kropka :) tyle że martwi mnie czasem jak sobie dam radę na uczelni... ale ile będę w stanie to tyle będę chodzić na zajęcia ... Trzymajcie kciuki za moją wytrwałość ;)

Pozdrawiam serdecznie, buziaczki :-*

Hej!!!

Izabelka, widzę, że mamy podobne problemy, mi też kręgosłup siada po lekcjach, i też ciągle chodzę w czasie lekcji, sprawdzam, opowiadam itd. ja mam 1,5 etatu bo niestety oprócz dyr jestem jedyną polonistką i już przyjmując mnie w zeszłym roku do pracy powiedziała, że tylko 1,5 etatu wchodzi w grę bo szkole nie opłaca się zatrudniać2 polonistow a dla dwóch pełnych etatów nie ma i tak. W tym roku, mimo, że mogłam się nie zgodzić teoretycznie, to praktycznie nie miałam wyjścia i ciągnę te 27 godzin, niby nie jest źle, w sumie po 5,6 lekcji dziennie ale i tak wysiadam :( AAle jest fajnie, no i kontakt z ludźmi, a uczniowie są super- chyba zawsze powinno się być w ciąży pracując w tej szkole ;D ;) (uczę w zawodówce)

Co do włosów to mi rosną w zastraszającym tempie, wystarczy porównać zdjęcia np z 17 tygodnia, które wklejałam i z teraz, poproszę męża, żeby mi brzuszek sfotografował wkrótce to przy okazji porównacie, mam już zupełnie inną fryzurkę niż jeszcze 2 tyg temu- uczennice z zawodowki fryzjerskiej się mną zajęły ::) ;D
Dodeczka, wytrzymasz, kobiety cięzarne są wyjątkowo mocne, jak muszą ;)
W przyszłym tygodniu idę na USG 3D, nie mogę się już doczekać :)

Pozdrawiam serdecznie!!!

reklama
a to moj brzucholek w 20 tygodniu ciazy ;D ;D ;D i nie wiem kto tam siedzi sobie?? :laugh: ;) ;) ;) jakosc slabiutka,bo zdjecie zrobione aparatem z telefonu, tak sie przygladam i widze,ze cycki rowno z brzuszkiem rosna,co to bedzie w 9 miesiacu ;D ;D ;D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry