reklama

Nasze styczniowe brzusie

Juhuuuuu! spadający bombel na choryzoncie

• Wszystkich głosujących
    6
U mnie 6 na plusie, 94 w pępku, zero wymiotów. Przez ostatnie 7 tyg. przytyłam mniej niż moje maleństwo. Ale z nim wszystko jest ok.
Dzięki za wcześniejsze słowa otuchy

reklama
Zważyłam się dzisiaj-prawie 62 kg, tzn. że przez 2 tyg przybrałam 2 kg!!! Mam nadzieję że to maleństwa sprawka i ono przybiera na wadze ;D słodyczy w końcu już nie jem...tyle :)
pozdrowionka

Izabelko łoj jak Ci ślicznie brzuszek urósł, a pamiętam jak taki malusi miałaś :) Ojoj jakie to cudowne :) Suuuuper naprawdę :) ;D

aniołek bardzo ciekawa fotka...mmm...brzuszek też ładnie rozkwita :)

PS. A mnie ostatnio strasznie na słodkości bierze... masakra dziewczyny ja nie wiem jak sobie z tym poradzić :(

Pozdrawiam wszystkie mamusie i Wasze śliczne brzusie :)

A do tego nasze Dzidzie w 33 i 34 tygoniu najwiecej i najszybciej przybieraja na wadze...Uwazajcie na siebie,w tych tygodniach jest najwiecej przedwczesnych porodow...czasami macica nienadaza za Dzieciaczkiem,mniewa sie skursze(pomaga nospa)

Izabelko owoce też wcinam :) Szczególnie uwielbiam właśnie mandarynki, banany i kiwi :) Ojojoj yami :D

nausea haha masz rację teraz wolno nam tyć ;) I nikt się temu nie zdziwi :)

Magialenna dzięki za radę :)

Pozdrawiam serdecznie wszystkie "tyjące" forumowiczki ;D Hihihi :-*

Dodeczka pisze:
Izabelko owoce też wcinam :) Szczególnie uwielbiam właśnie mandarynki, banany i kiwi :) Ojojoj yami :D

:) no ja poszlam do sklepui kupilam sobie mala sokowirwke:)
pozniej rodzece kolezanki maja gospodarstwo domow wiec zakupilismy marchewke buraki i jabka z gruszkami...:)
mowie wam soczki sa pyszne:) codzennie min 2-3 kubeczki plus woda... i mniej pije herbaty...za kawa na szczescie nie tesknie bo jej nie liubie:)

a na dodatek wcinamy jeszcze pomarancze bonie ma jeszcze czasu na mandarynki:))

idzemy wlasnie na 2 sniadanie nalesniki z twarozkiemi z jagodami pycha!

Pozdrawiam Aniolekk

reklama
to ja pomarusdzę
podobno nie należy przesadzać z marchewką (za dużo wit A nie moze być):(oraz z owocami nie należcymi do danej strefy klimatycznej:((alergia)
W twarożku jest prawie 0 wapnia,bo przechodzi on jakis proces........to tylko ze słyszenia, sama zajadam sie bananami i kiwi no i codziennie serek WIDZESKI, [pewnie nawet nie wiecie co to,....ale jest oycha.....no to idę sobie .........

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry