reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

nasze testowania...

Baśka cudo teścik :)

Dziewczyny badające - ja Wasze wyniki? Trzymam kciuki za pełną normę.

Alek, co u Ciebie? Ja miałam małą przerwę w bb - stres. I bez zmian, oprócz silnego przeziębienia. Dzisiaj siedzę w domu bo nie dałam rady rano wstać :( Przedwczoraj czułam się tak źle, że musialam coś łyknąć no ale @ nie ma... Więc dla spokoju sumienia zrobiłam test - wynik zgodny z oczekiwaniami. Więc "jadę" na gripexie i już mam dość - który to dziś dzień? 45 czy jakoś tak? Sic...

reklama
Baśka cudo teścik :)

Dziewczyny badające - ja Wasze wyniki? Trzymam kciuki za pełną normę.

Alek, co u Ciebie? Ja miałam małą przerwę w bb - stres. I bez zmian, oprócz silnego przeziębienia. Dzisiaj siedzę w domu bo nie dałam rady rano wstać :( Przedwczoraj czułam się tak źle, że musialam coś łyknąć no ale @ nie ma... Więc dla spokoju sumienia zrobiłam test - wynik zgodny z oczekiwaniami. Więc "jadę" na gripexie i już mam dość - który to dziś dzień? 45 czy jakoś tak? Sic...

No to jestem, badania są w normie a oto szczegóły:

TSH 3 generacja 2.28 (norma 0.27 - 4.20)
FT3 3.68 (norma 2.57 - 4.43)
FT4 1.28 (norma 0.93 - 1.7)
FSH 7.76 (noram faza folikularna 3.5 - 12.5)
LH 4.72 (norma faza folikularna 2.4 - 12.6)
Prolaktyna 13.04 (norma 6.0 - 29.9
Testosteron 60.93 (norma 6 - 82)
DHEA-S 188.3 (norma 98.8 - 340)
Toxopllasam gondii 0.085 index ujemny

Więc jeszcze hormony drugiej fazy cyklu i będę wiedziała wszystko.

Anusieńka - jak u Ciebie. Dziewczyny wracam do pracy pozdrowienia dla testujących :)

No to jestem, badania są w normie a oto szczegóły:

TSH 3 generacja 2.28 (norma 0.27 - 4.20)
FT3 3.68 (norma 2.57 - 4.43)
FT4 1.28 (norma 0.93 - 1.7)
FSH 7.76 (noram faza folikularna 3.5 - 12.5)
LH 4.72 (norma faza folikularna 2.4 - 12.6)
Prolaktyna 13.04 (norma 6.0 - 29.9
Testosteron 60.93 (norma 6 - 82)
DHEA-S 188.3 (norma 98.8 - 340)
Toxopllasam gondii 0.085 index ujemny

Więc jeszcze hormony drugiej fazy cyklu i będę wiedziała wszystko.

Anusieńka - jak u Ciebie. Dziewczyny wracam do pracy pozdrowienia dla testujących :)

Elżbietko faktycznie kiepsko brzmi - ale takie te oczekiwania są... Gdzieś pisałam, że prawdopodobnie (nigdy nie jest "na pewno" ::)) mam bezowulacyjne cykle. Dlatego na nic nie liczyłam... Ale długość obecnego cyklu mnie pokonuje... I jeszcze to przeziębienie...

Elżbietko faktycznie kiepsko brzmi - ale takie te oczekiwania są... Gdzieś pisałam, że prawdopodobnie (nigdy nie jest "na pewno" ::)) mam bezowulacyjne cykle. Dlatego na nic nie liczyłam... Ale długość obecnego cyklu mnie pokonuje... I jeszcze to przeziębienie...

dziewczyny nie wytrzymałam! zrobiłam teścik i co? ;D ;D ;D ;D
tylko ta druga kreseczka bardzo blada ale jest! mojej drugiej połowie
jeszcze nic nie powiem w niedzielę raniutko powtórzę test jak będzie w domku
bo to jest jedyny dzień kiedy rano jesteśmy razem jak znowu wyjdą dwie
kreseczki to wstawię suwaczek boję cieszyć się na wyrost

reklama
dziewczyny nie wytrzymałam! zrobiłam teścik i co? ;D ;D ;D ;D
tylko ta druga kreseczka bardzo blada ale jest! mojej drugiej połowie
jeszcze nic nie powiem w niedzielę raniutko powtórzę test jak będzie w domku
bo to jest jedyny dzień kiedy rano jesteśmy razem jak znowu wyjdą dwie
kreseczki to wstawię suwaczek boję cieszyć się na wyrost

Do góry