reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

nasze testowania...

Fakt, Axxunia się napracowała. Piekne tesciki, zabieganie o nie, próby wyniesienia zdołowanych - tak Axxa bardzo się stara i ja powierzyłam jej swoją wielka nadzieję. Mam nadzieje że w końcu zobaczę i moj tescik pozytywny w jej galerii :) Axxa - glowka do góry - zobacz ile nas cie lubi i docenia.
Co do nowego to kto chce moze na nim pisać. Przecież nikt nikomu nie broni, każdy pisze co chce i gdzie chce. Po prostu ten który będzie żadziej odwiedzany zejdzie na dół.

reklama
wspaniały byłby prezent jak nic-hi hi hi taki wymarzony i najważniejszy ;D- ja właśnie dzień przed wigilją robiłam teścik ,który mi pokazał dwie kreski i w tedy właśnie dowiedziałam się ,że jestem w ciąży z moją Wiką-może teraz sytuacja sie powtórzy ale chyba dwa razy takie rzeczy raczej nie mają miejsca ::)-ale kto wię cuda się przecież zdarzają ::) ;D

A ja jak zwykle! Jak najlepszy czas na starania to wykakuje mi taki stres, że wszyskiego się odechciewa! Mam nadzieję, że problemy w pracy nie przeszkodzą mi w uzyskaniu upragnionej fasolki. No cóż czas pokaże...

Margolis- głowa do góry- ja też we wrzesniu miałam mnóstwo pracy..nowych obowiazków i zaczynała mi sie szkoła..kursy..no i - zafasolkowałam..odciażyłam glowę od myślenia o fasolce:)..i bach- przyszla;)!
tego i Tobie życzę!!!!!!!!!!!:)

Sposoby na odciążoną głowę hm ::) nie mam pojęcia u mnie też z tym trudno :) Ale może warto wpaść w wir pracy to wtedy mniej jest wolnego czasu na myślenie ;)

reklama
Do góry