reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

nasze testowania...

reklama
witam...
zrobilam ten test i niestety wyszla I wstretna krecha..niewiem co dalej...bo @dalej nie ma objawow dalej nie ma...poszlabym do gina ale tak wczas mi tez nie wykruje wiec czeba czekac... :( :( :(

witam...
zrobilam ten test i niestety wyszla I wstretna krecha..niewiem co dalej...bo @dalej nie ma objawow dalej nie ma...poszlabym do gina ale tak wczas mi tez nie wykruje wiec czeba czekac... :( :( :(

Patina- jestem właśnie po teście... :( I wstrętna krecha...dokładnie tak jak u Ciebie...
też już nie wiem co mam robić???
czekać??? chyba to jedyne co pozostaje... :( to nie możliwe chyba, żebym była w ciąży jednak :( :( :(
bo po takim czasie test już powinien wyjść, ostatnią @ miałam 5 lipca...

Patina- jestem właśnie po teście... :( I wstrętna krecha...dokładnie tak jak u Ciebie...
też już nie wiem co mam robić???
czekać??? chyba to jedyne co pozostaje... :( to nie możliwe chyba, żebym była w ciąży jednak :( :( :(
bo po takim czasie test już powinien wyjść, ostatnią @ miałam 5 lipca...

nierozumiem ALEK co sie dzieje ja ostatnio @ mialam 10 lipca...a tu jedna krecha tyle dni to juz powinno wykazac... :mad:...czekamy bo co nam zostaje... :(

nierozumiem ALEK co sie dzieje ja ostatnio @ mialam 10 lipca...a tu jedna krecha tyle dni to juz powinno wykazac... :mad:...czekamy bo co nam zostaje... :(

Dziewczynki... Nie wiem zupełnie, co to znaczy - widzicie mój suwaczek. Dzisiaj też - jak Wy - zrobiłam test. I nic :( @ wciąż nie ma... Zaczynam się niepokoić...

reklama
Dziewczynki... Nie wiem zupełnie, co to znaczy - widzicie mój suwaczek. Dzisiaj też - jak Wy - zrobiłam test. I nic :( @ wciąż nie ma... Zaczynam się niepokoić...

Do góry