reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

nasze testowania...

reklama
Dziekuje bardzo wszystkim dziewczyna:
anusieńka
moniolek
alek
MAZUREK
LANA
Agutek
oj chcialam wam wszytkim z osobna podziekowac za slowa otuchy,ale sie juz pogubilam,wiec jeszzce raz dzieki
[size=10pt][size=10pt]WYSYLAM DO WAS JAK NAJWIECEJ POZYTYWNYCH FLUIDOW,MOCNO MOCNO DMUCHAM ABY SIE WSZYSTKIM UDALO[/size][/size]

;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Duzo pozytywnego myslenia zycze
a co wam moge doradzic to poprostu powiedzcie sobie ze przestajecie sie starc na jakis czas,psychicznie odpocznijcie,nie oczekujcie od cyklu do cylku,ze cos sie moze w koncu zdarzy,ja naprawde tak zrobilam i co.........dzidzi nas odwiedzila,mimo ze ze zdrowkiem wszystko nie jest tak jak powinno,bo na 80% mam cyste na lweym jajniku,wiec cala ciaze bede musiala z nia przechodzic,jezeli sam nie peknie :(
[size=10pt]powodzenia przyszle mamuski[/size]
pozdrawiam ;)

reklama
Dziekuje bardzo wszystkim dziewczyna:
anusieńka
moniolek
alek
MAZUREK
LANA
Agutek
oj chcialam wam wszytkim z osobna podziekowac za slowa otuchy,ale sie juz pogubilam,wiec jeszzce raz dzieki
[size=10pt][size=10pt]WYSYLAM DO WAS JAK NAJWIECEJ POZYTYWNYCH FLUIDOW,MOCNO MOCNO DMUCHAM ABY SIE WSZYSTKIM UDALO[/size][/size]

;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Duzo pozytywnego myslenia zycze
a co wam moge doradzic to poprostu powiedzcie sobie ze przestajecie sie starc na jakis czas,psychicznie odpocznijcie,nie oczekujcie od cyklu do cylku,ze cos sie moze w koncu zdarzy,ja naprawde tak zrobilam i co.........dzidzi nas odwiedzila,mimo ze ze zdrowkiem wszystko nie jest tak jak powinno,bo na 80% mam cyste na lweym jajniku,wiec cala ciaze bede musiala z nia przechodzic,jezeli sam nie peknie :(
[size=10pt]powodzenia przyszle mamuski[/size]
pozdrawiam ;)

Do góry