reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

nasze testowania...

No poczytalam i nie wyobrazam sobie tego co tam pisze! np jesc rano...czy cos podjadac czy pic cos kwasnego...czy wogole herbaty :(i do tego jesc tak czesto!
jak ja juz cos jem to miesko:(

heh wogole to ja juz sama niewiem czy sie zle czuje czy tylko mi sie wydaje...bo to normalne ze sie nic nie chce jest slabo i czuje sie czlowiek jak nieprzytomny i malo kontaktwy :( a ciaza to nie choroba wkoncu :(

namezis juz o tamto dzieciatko jestem spokojna ... niewiem czemu ale jakos tak dopiero jak sie pojawilo 2:( wiem ze tamto czuwa w niebie lub sie odrodzilo w tym :) a tamto stracilam poczatkiem 8 tygodnia..teraz jest juz 9 i czuje sie znacznie spokojniej!!! i mysle pozytywnie!!

reklama
Co do tych witamin to mi też ginekolog na razie nie kazał nic brać pócz kwasu foliowego , gdyz na początku ciązy są one jeszcze w normie, dopiero w drugim trymestrze trzeba brać, tak powiedział ja tak miałam z moim synkiem i wszystko było ok więc terasz też dopiero witaminy zacznę brać później, ostatnio nawet w jakiejś prasie kobiecej był artykuł o witaminach dla ciężarnych i o skutkach ubocznych po przedawkowaniu, pamietaj że cały czas jednak jesz pokrmy, które zawierają witaminy i dodatkowo chyba nie trzeba się wspomagać (jeżeli ciąża przebiega prawidłowo i nie ma wymiotów itp) tak myślę, no u LILIth to co innego, bo ona nie je i wymiotuje to nie dostarcza organizmowi pokarmu z witaminami ale uważam, że lekarz wszystko wyjaśni i do jego zaleceń trzeba się stosować

Co do tych witamin to mi też ginekolog na razie nie kazał nic brać pócz kwasu foliowego , gdyz na początku ciązy są one jeszcze w normie, dopiero w drugim trymestrze trzeba brać, tak powiedział ja tak miałam z moim synkiem i wszystko było ok więc terasz też dopiero witaminy zacznę brać później, ostatnio nawet w jakiejś prasie kobiecej był artykuł o witaminach dla ciężarnych i o skutkach ubocznych po przedawkowaniu, pamietaj że cały czas jednak jesz pokrmy, które zawierają witaminy i dodatkowo chyba nie trzeba się wspomagać (jeżeli ciąża przebiega prawidłowo i nie ma wymiotów itp) tak myślę, no u LILIth to co innego, bo ona nie je i wymiotuje to nie dostarcza organizmowi pokarmu z witaminami ale uważam, że lekarz wszystko wyjaśni i do jego zaleceń trzeba się stosować

Kurczę ja siedzę w pracy a tu tyle dobrych widomości

Majka76 serdecznie gratuluję no to bociek się rozkręca oby tak dalej :)

Lilith nic się nie martw dobrze, że cokolwiek jesteś w stanie zjeść i zgadzam się z Mazurkiem po to chodzimy do lekarzy żeby miec do nich troszkę zaufania - jeżeli nie kazał jeść dodatkowych witamin wie co mówi. Poza tym jest lato tzn. dzisiaj pierwszy dzień jesieni i na razie dostępne są naturalne witaminki

Kurczę ja siedzę w pracy a tu tyle dobrych widomości

Majka76 serdecznie gratuluję no to bociek się rozkręca oby tak dalej :)

Lilith nic się nie martw dobrze, że cokolwiek jesteś w stanie zjeść i zgadzam się z Mazurkiem po to chodzimy do lekarzy żeby miec do nich troszkę zaufania - jeżeli nie kazał jeść dodatkowych witamin wie co mówi. Poza tym jest lato tzn. dzisiaj pierwszy dzień jesieni i na razie dostępne są naturalne witaminki

Dzięki Moniolek, jak też siedzę w pracy tylko jakoś nie mogę się skupić. Ciekawe dlaczego?? :laugh: Boćki się rozszalały i dobrze. No i myślę, że ty też zaraz do mnie dołączysz, życzę ci tego z calego serca. No i wszystkie pozostałe "staraczki" też, axxa, elżbietka, nemezis, magdusie i pozostałe, a wątek "staraczek" przestanie istnieć!

Dzięki Moniolek, jak też siedzę w pracy tylko jakoś nie mogę się skupić. Ciekawe dlaczego?? :laugh: Boćki się rozszalały i dobrze. No i myślę, że ty też zaraz do mnie dołączysz, życzę ci tego z calego serca. No i wszystkie pozostałe "staraczki" też, axxa, elżbietka, nemezis, magdusie i pozostałe, a wątek "staraczek" przestanie istnieć!

reklama
Do góry