• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze testy, brzuszki, usg, wyniki :)

reklama
O matko boska, a ja myślałam, ze mam maly brzuszek [emoji1] Taki to mialam z dwa miesiace temu.. Najwazniejsze, ze mama i synus zdrowi! A Ty sie tylko ciesz, ja za duzo marudzilam na maly brzuch i teraz dostalam arbuza [emoji4]

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

A mi od czwartego miesiaca wszyscy mówią "Zobaczysz, zaraz zacznie rosnąc i zaczniesz tyć" a tu już zaraz zaczyna się 9-ty i nadal nie jest ogromny:) Nie ukrywam, że mnie to nawet cieszy, bo może szybciej uda się wrócić do dobrej formy:)

A rodzic będę prawdopodobnie przez CC za jakieś 4 tygodnie ze względu na poprzeczne ułożenie dziecka, więc zostały mi 4 tygodnie na "porost brzucha":)
Ja tez mam póki co położenie posladkowe, wiec lekarka juz wspominała o cc. Liczę ze się jednak obroci, o ile nie jest bardzo duzy. Czytałam wczoraj opis cc i nie bardzo mi się usmiecha.

Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
No mój synek malutki nie jest a i miejsca ma bardzo mało więc zobaczymy 12 stycznia już na pewno jak to będzie.. Jak na razie ruchy czuję cały czas w tych samych miejscach i widać jak wypina główkę i pośladki po obu bokach brzucha, więc raczej pozycji jeszcze nie zmienił..

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry