JegoBaba
Fanka BB :)
:*Cieszę się ze już Ci przeszło! Nie wpadnij w to znowu! Jesteś piękna a teraz będziesz piekniec jeszcze bardziej! [emoji11]
Napisane na SM-G530FZ w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
:*Cieszę się ze już Ci przeszło! Nie wpadnij w to znowu! Jesteś piękna a teraz będziesz piekniec jeszcze bardziej! [emoji11]
Napisane na SM-G530FZ w aplikacji Forum BabyBoom
Jego o kurcze zalążki anoreksji! Masz super wagę, marzenie dla mnie! Dawno tyle nie ważyłam! Liczę, że znajdę w sobie dużo samozaparcia po ciąży i wrócę do tych 72-73 kgno właśnie wiem, dlatego musiałam się wypinać
no już mnie ochrzaniłyście to się uśmiecham....
dziś natrafiłam na moje stare zdjęcia, gdy uważałam, że jestem gruba i chciałam się dalej odchudzać - śmierć na chorągwi![]()
ja na tatej fotce jakieś 55 kg przy 170 cmJego o kurcze zalążki anoreksji! Masz super wagę, marzenie dla mnie! Dawno tyle nie ważyłam! Liczę, że znajdę w sobie dużo samozaparcia po ciąży i wrócę do tych 72-73 kg![]()
Chudzina! Ja przed slubem wazylam 51,2 przy 167. Stare czasy... potem mnie mąż utuczyl swoją miłością! [emoji6]ja na tatej fotce jakieś 55 kg przy 170 cm![]()
wyglądasz na nim na 45!ja na tatej fotce jakieś 55 kg przy 170 cm![]()
nikt nie wierzył, że mam 55 kg, każdy dawał mniej.wyglądasz na nim na 45!
ja też przy mężu przytyłam troszkę, dogadzaliśmy sobie na podróży poślubnej i po niejw ogóle nie wiedząc o ciąży miałam wielkiego wsysa na słodkości, że ja się wtedy cukrzycy ciążowej nie nabawiłam
no, ale nic, teraz się przytyje, później powrót do większej aktywności fizycznej i będzie cacuś glancuś![]()