Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Też nie wiem gdzie ono się podziewa! Ale coraz częściej czuje jak się przemieszcza! [emoji1]gdzie Ty to dziecko skrywasz ??![]()
Dzięki [emoji1]Mi tez sie pupa podoba![]()
![]()
brzuszek śliczny i zgrabny !!
Szczupaczku w tej sukience to przodem wogole nie widać brzuszka! Dopiero boczkiem troszkę go widać! I pięknie wyglądasz z uśmiechem! Prawdziwie szczęśliwa przyszla mama! [emoji11]
no właśnie wiem, dlatego musiałam się wypinaćSzczupaczku w tej sukience to przodem wogole nie widać brzuszka! Dopiero boczkiem troszkę go widać! I pięknie wyglądasz z uśmiechem! Prawdziwie szczęśliwa przyszla mama! [emoji11]
Napisane na SM-G530FZ w aplikacji Forum BabyBoom
Cieszę się ze już Ci przeszło! Nie wpadnij w to znowu! Jesteś piękna a teraz będziesz piekniec jeszcze bardziej! [emoji11]no właśnie wiem, dlatego musiałam się wypinać
no już mnie ochrzaniłyście to się uśmiecham....
dziś natrafiłam na moje stare zdjęcia, gdy uważałam, że jestem gruba i chciałam się dalej odchudzać - śmierć na chorągwi![]()