eveee
Moderatorka
Jest bardzo dobrze. [emoji4]Hej dziewczyny, moje badania bety:
2016.07.08 - 331
2016.07.11 - 1018
2016.07.13 - 2187
Jest chyba dobrze [emoji6]
Napisane na Redmi Note 2 w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Jest bardzo dobrze. [emoji4]Hej dziewczyny, moje badania bety:
2016.07.08 - 331
2016.07.11 - 1018
2016.07.13 - 2187
Jest chyba dobrze [emoji6]
Napisane na Redmi Note 2 w aplikacji Forum BabyBoom
Hej, u mnie dzisiaj jest równo 6 tydzień do lekarza ide po 14 wiec moze juz bede miala zdjecie. A termin wychodzi mi na 1 marca. Pozdrawiam serdecznie wszystkie mamusie.
na ostatnim usg moje dziciatko miało 6mm :-) takze mamy zbliżone wymiary. Oprócz tego również mam delikatne brązowe plemienia, które nie dają mi spokoju. Miałam małego krwiaczka i lekarz sugeruje, ze w ten sposób macica sie oczyszcza, aczkolwiek dla mnie to i tak jest powód do niepokoju, bo to juz dość dlugo trwa. Również biorę duphaston 2x dziennie, ale nie widzę jakiejś poprawy. Co Tobie mówił lekarz na te plemienia?Zuzia u nas podobnie termin na 2 marca))
My byliśmy wczoraj na usg, szkrabek ma 5mm a to 7 tydzień. Serducho bije , wszystko graLecz w razie co Duphaston dalej mam brać bo mam lekkie brązowe plamienia .
Spokojnie, lekarz ma rację. Ja miałam krwiaka, będąc z Lilą w ciąży. Długo miałam lekkie brązowe plamienia, bo właśne macica się oczyszczała. Krwiak zniknął dopiero bodajże w 14 tygodniu.na ostatnim usg moje dziciatko miało 6mm :-) takze mamy zbliżone wymiary. Oprócz tego również mam delikatne brązowe plemienia, które nie dają mi spokoju. Miałam małego krwiaczka i lekarz sugeruje, ze w ten sposób macica sie oczyszcza, aczkolwiek dla mnie to i tak jest powód do niepokoju, bo to juz dość dlugo trwa. Również biorę duphaston 2x dziennie, ale nie widzę jakiejś poprawy. Co Tobie mówił lekarz na te plemienia?
Oby tak bylo :-*Spokojnie, lekarz ma rację. Ja miałam krwiaka, będąc z Lilą w ciąży. Długo miałam lekkie brązowe plamienia, bo właśne macica się oczyszczała. Krwiak zniknął dopiero bodajże w 14 tygodniu.![]()