reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze ukochane skarby już na świecie

reklama
No, Kasirko, Maciuś rzeczywiście cudowny.
Hana, udane fotki i pewnie wypad w plener też - zazdroszczę Wam tej wody w tle. No, ale my tez mamy wodę ... w fontannie:-p:laugh2: - naci się tak podobało, że mogłaby tam wskoczyć. Oto fotki z czwartkowego spaceru:
28tv19z.jpg

264gcqp.jpg

33dz3ew.jpg

314p945.jpg

abg9s.jpg

5k245w.jpg

Anetko, M ktosiu sliczne fotki:-)
Kasirko Maciej juz jest taki duzy :-)
Hana sliczna masz rodzinkei Ty jak zwykle slicznie wygladasz !!!!!;-)
Pysiu Natalka wystrojona i taka slodziutka:tak:

Dziekujemy bardzo za wszystkie mile slowa....

Kurcze ale sliczne i duze te nasze roczniaki :tak:
A mamusie jakie zadowolone i usmiechniete - piekne z Was kobietki.
HANIU, PYSIU, KASIRKO - sliczne zdjecia

Kasirka ale Macius slodki przystojnak a jakiego ma fajowego misiaka ;-):-)
Haniu super fotki, widac ze wypad sie udal :tak:slicznie wygladacie wszyscy a ty laseczka ze hoho :-) Mati jest boski i ta czapeczke (czy chuste) ma superowa!!!! :tak:
Pysiu normalnie sama slodycz z Natalki :tak:swietna ma ta czapeczke bosko w niej wyglada :tak:

Dziewczyny-super zdjęcia:tak::tak::tak::tak: Jak pokazywałam Basi to ona za każdym razem tak piszczała z radości, że nie mogłam jej utrzymać na kolanach-tak jej się podobało:-):-):-D:-D:-D:-D:-D:-D Ona ostatnio bardzo lubi dzieci i ciągnie do każdego napotkanego dzieciaczka:happy:

A ja mam problem z wklejaniem zdjęć-za każdym razem wychodzi mi jakiś błąd 404 i nie mogę nic z tym zrobić-żadna strona się nie otwiera i muszę zresetować komputer:szok::no: Miała któraś z Was taki problem?:dry:

ach!!! och!!! uch!!! slicznosci wy moje!!!:tak::-D:-)
hana,anetka,pysia,mktosia wygladacie kwitnaco i promieniuje z was tyle pozytywnej energi ze az sie zachlyslam:tak:a maluchy brak mi slow...
kasia :no::no::no::sorry2:

a to kilka naszych aktualnych fotek

reklama
Do góry