Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Dziewczynki czy te życzenia są dla mnie? kurcze jak tak to dziękuję, aż ciepło mi się zrobiło na serduchu jak tu dziś zajrzałam. Jakoś nie potrafiłam się nawet wczoraj cieszyć ze swojego święta przez tą tragedię która wydarzyła się w rodzinie ale jakby nie patrzeć to jestem już rok starsza;-)jeszcze raz duża buźka za pamięc!!!
Asienko spóznione ale najszczersze życzonka..miłości,radości,spełnienia marzeń oraz wspanaiłych przeżyć z Wiktoricią..:-):-):-) życza Monika,Radek i Wikunia
Asiu, choc po czasie ale przyjmij kochana i od nas zyczenia szczescia, zdrowia, milosci i zadnych smutnych chwil oraz spelnienia wszystkich marzen!!! Duza buzka od Agatki, Allanka, Fasolki i Kristiana!!!!
No a my jak zwykle na koncu....Asiu...tez pamietamy..zyczymy zdrowka dla calej rodzinki, jak najmniej trosk no i przeogromnej pociechy z Wiktorki Jagusia z Julka