• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze wizyty,badania i USG :)

Sweetka dam znać . Sama jestem ciekawa co powie na wyniki i na moją szyjkę ( już się stresuję .. )
A ty odpoczywaj kochana ile się da i wykorzystuj kogo się da bo później to wiesz ..życie
Edyta no ja mam problemy z kręgosłupem od ładnych paru lat .. ostatnio w styczniu mnie rwa kulszowa złapała tak że leżałam tylko .... ( tak normalnie to by wzięła swoje "cukierki ") teraz tylko oszczędzać się uważać i leżeć . Często boli mnie tył głowy od kręgosłupa ramiona ... takie mrowienie przechodzi po kończynach no to już wiem że krzyczy na mnie kręgosłup i wtedy więcej staram się leżeć ( ale to trudne przy 2 ce dzieci i w ciąży ..)

reklama
Kitki tez nie spisz juz ? ;)
Sweetka super wiesci. Tak trzymaj - oby jak najdluzej wytrzymac.
Ja juz jestem po wymazie na paciorkowca (nie wiem czemu juz) i wynik ujemny ale mam jakies inne bakterie i czuje ze cos mi tam dokucza bo piecze swedzi i nie moge sie z tym uporac. Ma ktoras takie nawracajace bakterie swedzenia? I skuteczne sposoby na to?

Ostatnia edycja:
Ewe - tak ja codziennie sie tak budze i koniec spania :( do tego brzuch mnie pobolewa okresowo i schizuje dodatkowo
Jadziemy dzis z corka rano na pobranie krwi...juz sie boje...pewnie beda jej z palca pobierac ale i tak cala przychodnia bedzie slyszec...co tam przychodnia - caly blok pewnie :confused:

Bluelovi no nie ma ;) tak tylko pisałam ze te moje chłopaki sie kręcą ;)

Edyta teraz to ja mam takie bóle kręgosłupa czasami ze nie mogę wstać z łóżka ;/

Ewe ja na szczęście jeszcze żadnej infekcji w tej ciazy nie miałam.
Kitki trzymam kciuki.... Oby nie bolało :*

Ja też nie miałam nigdy żadnej infekcji w ciąży, ale w pierwszej i teraz drugiej stosuję płyn do higieny intymnej dla kobiet w ciąży - ale nie wiem czy to pomaga, czy po prostu nie mam takich predyspozycji. A jeżeli chodzi o kręgosłup, to mnie też czasami zwala z nóg, ale i przed ciążą miałam problemy z lędźwiówką a w ciąży doszły bóle bioder i miednicy do tego stopnia, że o mało się czasami nie przewracam jak mnie zarwie :/

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry