• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze wizyty,badania i USG :)

My też już po badaniach. mała waży 800 gram, idealnie wpasowała się wymiarami w t.c. :) nie wiem jak leży, bo zapomniałam zapytać, mało też widziałam, bo byłam z mężem i on podglądał monitor ;)
Mam stosować dietę cukrzycową, bo dziwnie niski wynik mi wypadł - niby dobry, a jednak zdaiem gin organizm niewłaściwie zareagował na picie glukozy wyszło 67/92/97 -jej zdaniem za mało. Szyjka 4 cm zamknięta.
Dostałam L4 :) będę się byczyć i szykować wyprawkę. :)

reklama
Ja tak liczylam ze dowiem sie ile syn wazy a tu lipa :( ani zdjecia ani nic:( musze wytrzymac jeszcze 2tyg do glownej wizyty to bedzie i usg i fotki :) ale dzis sprawdzilam zd szyjka ok, recepty mam i widzialam dzidzka i serduszko bijace a to mu da spokoj choc na kilka dni

Mikulinka - to zdrowka zycze :) moja cora brala furagin przez tydzien bo niby infekcje miala. Nie pomoglo bo wczoraj odebralam wyniki kontrolne i dalej jakiej leukocyty plus dodatkowo bialko:( dzis rano wizyte mamy

Kitki trzymam :-*
Aniu kochane maleństwo :-)
Gratulacje za wizyty i dziękuję za miłe słowa :-) też uważam że śliczna ta moja córeczka i polecam usg 3-4 d super pamiątka :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry