reklama
Kasia, ona też nie chciała i lekarz mało mi żeber nie połamał
bo ją starał się poruszyć i zmienić jej pozycję. Zakrywała się rączkami i nogami, bo była mocna zgięta, taka zwinięta jak ślimaczek. Ale w końcu udało się buźkę uchwycić.

Witam serdecznie - my już po USG połówkowym
z przyjemnością chciałam oświadczyć że mieszkaniec mojego brzusia jest chłopcem
, waży ok 409 g i wg lekarza z maluszkiem wszystko w porządku
niestety z szyjką jest nie najlepiej 25,6mm i zaczęła się ona nie podobać mojemu gin + bolące twardnienie brzucha to nie najlepsze wieści :-( jeśli zacznie się skracać, albo nadal będzie twardniał brzuch muszę się liczyć z nałożeniem tzw pessara :-( czyli powtórka z poprzedniej ciąży, ale na znacznie wcześniejszym etapie :-(

Kurcze, wczoraj zapłaciliśmy 300 zł! Za usg genetyczne 250, nie wiem dlaczego to połówkowe jest droższe bo wydaje mi się że więcej pomiarów robił w 12t i dłużej ono trwało. Ale teraz dzidzia niby większa. Mam film na płytce 30 minutowy i tam to dopiero dużo widać. I płeć ewidentnie demonstrowała. Ponoć 3 D nie ma sensu robić jak dziecko jest już duże czyi po 25 tyg, bo niewiele widać. A jeśli chodzi o moje odczucia to nie jestem mega zachwycona tym. Dzidziuś wygląda tak jak Plastuś, dużo jest deformacji. Nie jest to typowy film z brzuszka. Ale przeżycie ciekawe. Dla nie pierwsze i ostatnie w życiu
. 10 lat temu nie było a w ciąży już nie będę:-(

reklama
prija pessar zastępuje założenie szwów, z Mają dzięki niemu wytrwałam do końca, ale miałam założony 30 tygodniu a nie ok 23! lekarz kazał mi natychmiast jechać na IP jeśli znowu zacznie mi twardnieć brzuch i będzie bolał...
Podziel się: