reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Nasze wizyty i zdjęcia USG :)

no to wychodzi na to że witamin nie można brać i koniec ;-)
bo od tego są duże dzieci, trzeba liczyć na naturę a nóż owoce które się kupi będą bez chemii,
eee jedni mówią tak inni tak, zdurnieć można i tyle, bo człowiek w jedno uwierzy i potem czuje się jak głupi...
i cała teoria którą się kierował nic nie znaczy... mówię oczywiście ogólnie,
ja z Oliwią prawie w ogóle nie brałam witamin, nie miałam cukrzycy a mała duża, teraz biorę tylko DHA bo żadnych witamin nie muszę, a moje dziecię w 23 tygodniu ważyło 630 gram ło matko !!!! wszystkie teorie poszły gdzieś śmieje się oczywiście ;-) w nosie to mam, jedni mówią tak drudzy tak a ja swój rozum mam hehe

reklama
No widzisz Mgiełko, trzeba słuchać siebie i ..............lekarza:-D.
Mi gin też poleciał wit z dha, biorę ale nie codziennie, no i za proponował wit dla bejbika jeszcze w brzuszku, które nie powodują albo raczej mają nie powodować alergii pokarmowej. Uważam, że to już przesada. Same chemikalia dookoła, co oni nie wymyślą. No chyba, że dziecko jest mocno narażone na skaze itp.

ja biorę witaminy, ale też nie codziennie. Czasem zapomnę. Ale brałam z dwójką i jakoś nie miały żadnych problemów i skaz.

ja biorę od początku i mam brać cały czas bez względu na wyniki-zdanie prof. z AM w Krakowie. W zimie nie jesteśmy w stanie dostarczyć odpowiedniej dawki witamin sobie a dopiero co maleństwu.

Huuura-------------przecudowny synuś:tak:zamawiam go dla mojej córeńki:-D:-D:-Dgratuluje z całego serduszka-ja, jako mamusia synusia mówię Ci, że chłopcy są fantastyczni:-p:-p:-p:-p

reklama
Do góry