reklama
mgielka2008
Fanka BB :)
Aniu nie martw się kochana, jeśli taki specjalista jest dobrej myśli to napewno będzie wszystko dobrze buziak
Pyśka ja oczywiście wiem że masz rację, że przepisy się pozmieniały ;-) natomiast podkreślam jeszcze raz: u mnie w szpitalu ułożenie pośladkowe kwalifikuje do CC !!! ( to powiedział mi w poniedziałek orydynator oddziału położniczo-ginekologicznego, do którego chodzę na wizyty, poza tym szpital ma najmniejszy odsetek powikłań poporodowych oraz umieralności noworodków, mówił że jak matka się upiera to może próbować naturalnie rodzić, ale ma zagwarantowane że nie musi przy takim ułożeniu) może i idą na łatwiznę w tym moim szpitalu ale że tak powiem mi to lotto - najważniejsze jest zdrówko maleństwa i dobre samopoczucie mamusi
buziaki dziewczyny
Pyśka ja oczywiście wiem że masz rację, że przepisy się pozmieniały ;-) natomiast podkreślam jeszcze raz: u mnie w szpitalu ułożenie pośladkowe kwalifikuje do CC !!! ( to powiedział mi w poniedziałek orydynator oddziału położniczo-ginekologicznego, do którego chodzę na wizyty, poza tym szpital ma najmniejszy odsetek powikłań poporodowych oraz umieralności noworodków, mówił że jak matka się upiera to może próbować naturalnie rodzić, ale ma zagwarantowane że nie musi przy takim ułożeniu) może i idą na łatwiznę w tym moim szpitalu ale że tak powiem mi to lotto - najważniejsze jest zdrówko maleństwa i dobre samopoczucie mamusi
buziaki dziewczyny
P
pinio25
Gość
Siwiutka-----------odwróci sie jeszcze:-)jeszcze się wiercą te nasze dzieciaczki:-) a jeśli nie odwróci się to szukaj u tej "konkurencji" bo ja jakoś też średnio widzę poród sn dzidziusia ułożonego pośladkowo
ania------------Krzysiu też niewielki jak moja córeczka ale pomyśl, że jakby Ci przyszło urodzić go sn to będzie łatwiej.........może???????????ja sobie tak to tłumacze

(chociaż tak poważnie to chyba nie ma reguły)
najważniejsze, że jest zdrowy

ania------------Krzysiu też niewielki jak moja córeczka ale pomyśl, że jakby Ci przyszło urodzić go sn to będzie łatwiej.........może???????????ja sobie tak to tłumacze

niunia102
Dziewczynki gratulacje udanych wizyt
anka-skakanka
tak też sobie to tłumaczęania------------Krzysiu też niewielki jak moja córeczka ale pomyśl, że jakby Ci przyszło urodzić go sn to będzie łatwiej.........może???????????ja sobie tak to tłumacze(chociaż tak poważnie to chyba nie ma reguły)
najważniejsze, że jest zdrowy
![]()

reklama
Podziel się: