reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Nasze wizyty i zdjęcia USG :)

reklama
Dzięki dziewczyny, też jestem dobrej myśli że mała fiknie i ułoży się główką w dół... jeżeli nie -tfuu- to doktorka dała mi do zrozumienia że mam jechać do "konkurencji" tam kwalifikują pośladkowo do cc :tak:

Aniu nie martw się kochana, jeśli taki specjalista jest dobrej myśli to napewno będzie wszystko dobrze buziak

Pyśka ja oczywiście wiem że masz rację, że przepisy się pozmieniały ;-) natomiast podkreślam jeszcze raz: u mnie w szpitalu ułożenie pośladkowe kwalifikuje do CC !!! ( to powiedział mi w poniedziałek orydynator oddziału położniczo-ginekologicznego, do którego chodzę na wizyty, poza tym szpital ma najmniejszy odsetek powikłań poporodowych oraz umieralności noworodków, mówił że jak matka się upiera to może próbować naturalnie rodzić, ale ma zagwarantowane że nie musi przy takim ułożeniu) może i idą na łatwiznę w tym moim szpitalu ale że tak powiem mi to lotto - najważniejsze jest zdrówko maleństwa i dobre samopoczucie mamusi
buziaki dziewczyny

Siwiutka-----------odwróci sie jeszcze:-)jeszcze się wiercą te nasze dzieciaczki:-) a jeśli nie odwróci się to szukaj u tej "konkurencji" bo ja jakoś też średnio widzę poród sn dzidziusia ułożonego pośladkowo:szok:

ania------------Krzysiu też niewielki jak moja córeczka ale pomyśl, że jakby Ci przyszło urodzić go sn to będzie łatwiej.........może???????????ja sobie tak to tłumacze:-D:-D:-D(chociaż tak poważnie to chyba nie ma reguły):-Dnajważniejsze, że jest zdrowy:tak:

ania------------Krzysiu też niewielki jak moja córeczka ale pomyśl, że jakby Ci przyszło urodzić go sn to będzie łatwiej.........może???????????ja sobie tak to tłumacze:-D:-D:-D(chociaż tak poważnie to chyba nie ma reguły):-Dnajważniejsze, że jest zdrowy:tak:
tak też sobie to tłumaczę :-D Poza tym ja mam nadwagę, mój mąż skłonność do tycie, więc jak już wyjdzie z brzucha to pewnie szybko nadrobi....

reklama
Do góry