reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Nasze wizyty i zdjęcia USG :)

Hejoooooo

jestem;-)

doktorek powiedział, że gdyby nie długi weekend majowy już bym była w szpitalu bo miałam ciśnienie 150/100 i lewa noga mi spuchła i żylak wyszedł (boję się żylaków), bo Ada za mała i bla bla bla;-)na domiar złego ta rąbana rwa mnie u niego sieknęła i nie mogłam wstać z krzesła:-D w każdym razie kontrolne usg i kontrola ciśnienia już 2 maja:szok:
powiedział, że mam łykać ten dopegyt i wytrzymać z ciśnieniem 4-5 tyg. i będziemy rozwiązywać ciążę bo on sie o mnie boi.......

ledwo doszłam do domu:angry:

reklama
Pinio ile Mała waży?
Ja też mam żylak ;/ No to razem zaciskamy nogi na te 4-5 tygodni i potem idziemy rodzić! trzymam kciuki, żeby ciśnienie było ładne!

Pinio, ależ Ci lekarz nagadał, świnia ;-) a tak serio, to trzymaj się dzielnie, kontroluj ciśnienie i spokojnie spakuj sobie torbę. Trzymam kciuki mocno za Was :tak:

Pysia---------dzisiaj robił mi usg na tym swoim sprzęcie i on uważa, że 1260-1290g:tak:

A ciśnienia nie czułam dzisiaj-dobrze się czuję:tak:3 razy mi mierzył to ciśnienie bo on uważa, że jak na to, że borę ten dopegyt to nie powinnam aż tyle mieć. I że noga mi spuchła??????bo mam za mały balerinek????(teraz sobie tak pomyślałam):-D

Pinio- trzymam kciuki za ciśnienie niższe i za dotrwanie jeszcze z dwa miesiące. A o żylaki się nie martw, ja mam mega. Jak stara baba. Nic założyć nie mogę. Tylko spodnie i się kryć.

reklama
Odebrałam wyniki krwi i moczu i okazało się, że mam glukozę w moczu. Jakieś 4 tygodnie temu robiłam krzywą cukrzycową - wyszła ok - skąd ta glukoza? Spotkałyście się z tym wcześniej?

Do góry