reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Nasze wizyty i zdjęcia USG :)

Malami to super że wizyta udana, gratuluje
teraz wypoczywaj , wagą sie nie przejmuj wiadomo ze nie ma co przesadzać ze słodkościami, ale ja z Oliwia miałam tak że raz przybrałam 4 kilo a raz 1 kilo więc to chyba takie rzuty są

reklama
Cieszę się, ze na wizytach ok......trzymam kiuki za kolejne wizytujące.....:-)
Ja jutroz rana mam diabetologa ( a gin obok);-) i chyba poproszę, by mnie gin zobaczył przed tym długm weekendem, bo coś mnie prze na pipkę ostatnio..aż chodzić cieżko.....

Moja kuzynka przez całą ciążę przytyła 26kg więc ona to musiała mieć szaleństwa na wadze ;D tymi kilkoma kilogramami nie ma się co przejmować :p

Malami to dobrze, że wszystko z maleństwem w porządku a co do wagi to rzucimy jak się urodzą. Ja do tej pory tyłam 1kg co miesiąc, ale podejrzewam że teraz więcej przytyłam.

A ja mam wieczorem wizytę. Na 18,40 ale podejrzewam że się opóźni i wejdę o 19 może po. Bo dziś ma dużo ciężarnych.

Ja przytyłam z Rysiem ponad 27! :no: z wizyty na wizyte przybywało mi 4/5 kilo, urodził sie miesiąc wcześniej więc gdybym go ponosiła jeszcze troche to ponad 3 dyszki by było z całą pewnościa :baffled:

Grtuluję udanych wizyt. Ja z Gosią przytyłam 24 kg oi wszystko mi zeszło prze kilka miesięcy. Moja ciotka lekarka mówi, że ważne żeby stracić w ciągu roku od porodu.

no to ja po w sumie nic się nie opóźniło. Przytyłam dwa kilo i jakieś tam gramy. Więc mam na plusie 8 kg. A dziecko waży równe 1200 i wiek ciąży z usg pokrywa się z wiekiem z miesiączki. Jedynie co nogi ma długie jak na 30-31 tydzień. Syn też miał nogi długie i kość ogonową i musiałam leżeć w szpitalu dwa tygodnie z hakiem bo bali się że wyjdzie szybciej. Mam się oszczędzać, bo moja noga wygląda tragicznie.

reklama
Malami, moja koleżanka też na każdej wizycie u ginki słyszała, że za dużo przytyła w ciąży :/ bez sensu... i tak to zrzucisz! ważne, że mały zdrowy i już czeka na pozwolenie na wyjście w pozycji nietoperza :)

Do góry