reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Nasze wizyty i zdjęcia USG :)

no pewnie nie ma co przesadnie wierzyć.... masz rację ;-) widziałam wątek o cukrzycy, nie będę się udzielać bo wątpie ze mam coś do powiedzenia nie znam się, poza tym odniosłam wrażenie że nie jestem tam mile widziana, ale luzik, plan u mnie jest taki że dietka i potwórzenie badania, jeśli lekarz mnie nie skieruje zrobie prywatnie spoko

reklama
no pewnie nie ma co przesadnie wierzyć.... masz rację ;-) widziałam wątek o cukrzycy, nie będę się udzielać bo wątpie ze mam coś do powiedzenia nie znam się, poza tym odniosłam wrażenie że nie jestem tam mile widziana, ale luzik, plan u mnie jest taki że dietka i potwórzenie badania, jeśli lekarz mnie nie skieruje zrobie prywatnie spoko
Często pomiary usg różnią się od rzeczywistych...a co do wątku......nie dodbieraj tego tak osobiście, każdy jest tam mile widziany, ale fajnie, ze powstał, bo ktoś niezainteresowany nie musi czytać o naszych zmaganiach z tą badziewiarską chorobą.......powiem Ci, ze ja właśnie za sprawą wątku o cukrzycy weszłam w to forum i nie żałuje....głowa do góry, będxie dobrze.....czekamy co lekarz Ci powie jak juz będziesz miała tę wizyte.....;-)

Kinderek Kluchy nieziemskie :-) :-D
Olbrzymy nie...???/hehehehe
jak się urodziła Klaudia i szliśmy do domu to ważyła 2480-normalnie nie puszczali do domu jak dziecko wazyło mniej niż 2,5 kg....ale dr stwierdziła że damy rade.....i tak było.....a jak sie urodziła Karolcia już większa jakby nie było trochę to było za co złapać.....bo Klaudia to była tak chuda, ze szok......ale za to pieknie przybierały na wadze....i jak ktoś mi gada, ze urodził dzieciaczka 4000 to ja odpowiadam, ze moja na 3 szczepieniu tyle miała....serio tak bylo.....:-D
:szok:

Kinderek ja nie wiem jak urodziłaś takie wielkie dzieci :D:D:D:D

Mój Maks miał 2900 jak się urodził ;D jak wychodziliśmy to 2880g ale miał już wtedy 10 dni więc spadek zdążył odrobić ;D
Ale z nim na osobnej salce (z racji bakterii) leżał synek znajomej, też urodzony miesiąc przed terminem ale Kacperek ważył 2 kg to przy nim mój Maks na olbrzyma wyglądał :-D jego mama się śmiała, że jak już jej go dają do karmienia to przecież ona go piersią udusi! bo jej jedna pierś była większa od całego dzieciaczka :-)

Kinderek, fajnie że z wami dobrze, no prawie bo ty masz leżeć i pachnieć jak to mówisz:-D.

Kinderku a tak z innej beczki, mam pytanko do ciebie bo ty pielęgniarka, więc może się znasz, chodzi mi o wyniki na cholestaze, odebrałam i aspart-18 - a norma 32, alat 18-norma 33, więc chyba dobrze? A i cholesterol 237- norma 200.

e tam 2 kg to też już nie taki okruszek...ja się modlę żeby Dominik do 2,5 dobił to już będę spokojniejsza, a jak będzie więcej to jeszcze lepiej:-pchoć ciuszków mniejszych niż na 56 praktycznie nie mam może ze 2 body i jedne spodenki.

Kinderek to się rozrosła mała, ale mi Gin powiedziała, że teraz szybko będą przybierać na wadze i najwięcej. Najważniejsze jest to, żeby zdrowie było dla ciebie i dla niej. Gratuluję wizyty.

A ja się umówiłam do chirurga naczyniowego bo normalnie mam pożar w nodze. Mam przyjść w czwartek, mam nadzieję, ze żaden stan zapalny się nie wywiązał.

Ja też nie mam mniejszych niż na 56 ;D jak będzie potrzeba to się kupi po porodzie bo bez sensu kupować malutkie teraz jak mogą wcale nie być potrzebne

reklama
kinderek super że tak dobrze załatwiłaś:):)
i leż kochana

co do wagi to i tak ja z siostrą miałyśmy mniej bo 2100 ja a siostra nie całe 2 kg to po urodzeniu :-D więc wymiatamy prawda bo każdy z waszych bobasków to przy nas mały olbrzym
no i do tego w ósmym miesiącu sie urodziłyśmy:) bez żadnych sterydów
także kochane też będzie dobrze u nas

Do góry