reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Nasze wizyty i zdjęcia USG :)

Pyska kciukasy duze i jakby co to jestem pod tel.:* co Ci wiecej powiedziała????

Prija no bobas super :D ciesze sie ze ok wszystko :)

reklama
No też mnie zastanawiają te plamienia. Człowiek myśli, że już powinno być ok, a tu takie coś. Ale faktycznie, lepiej idź do szpitala i niech dokładnie sprawdzą na wszelki wypadek. Najważniejsze, że z Dzidziusiem wszystko ok. Ile miał?

U mnie po prawej głowka, a po lewej reszta, gdzieś tam niknie:-)

Nawet nie zapytałam ile ma bo na dzień dobry powiedziała, że do szpitala. Wiem tylko że tygodnie się zgadzają i poza tym wszystko dobrze. Jutro na pewno przy przyjęciu zrobią mi USG to o wszystko wypytam.
Najbardziej przeraża mnie zostawienie synusia w domu :(

Pyśka - może to tylko jakiś krwiak ci się ewakuuje. Trzymam kciuki, żebyś nabrała sił i szybko wróciła do zdrówka!

Dziewczyny - dzidziole cudne :-) Gratuluję udanych wizyt.

No faktycznie, najcięzej zostawić synka :-( Ale ja myślę, że to kilka dni i znów będziesz w domku:tak:

Pyśko, Pyśko, jedź, niech Cię przebadają na prawo i lewo i niech powiedzą, że wszystko dobrze i wrócisz do nas szybko i do synusia &&&&&&&&&&&&&&& wszystkie chyba jesteśmy pod telefonami i czekamy na znaka

Prija, cieszę się, że wszystko dobrze :)

kok.jpgkok3.jpgkok2.jpg
I przyszła na mnie pora chciałam sie pochwalić moimi dziecimi :) Narazie jestem troszkę w szoku że to bedą bliżniaki :) mam tydzień poślizgu jak narazie w terminie ciąża jest jednojajowa dzieci mają wspólne łożysko co mnie trochę martwi ale mam nadzieję że bedzie ok

reklama
Do góry