reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Nasze wizyty i zdjęcia USG :)

reklama
pamiętam jak przy Kubie koło 12 tyg lekarka na mówi: gratuluję wstępnie mają Państwo chłopaka. Przyszliśmy koło 16 tyg. a Ta mówi: gratuluję będzie córeczka- my z mężem po sobie i mąż mówi- ale miał być chłopak, ale dziewczyna też może być. Przyszliśmy koło 20 tyg. a tam ta dammm: gratuluję macie chłopaka :-D i tak już zostało

A najlepsza jest kuzynka mojej bratowej - urodziła 4 dni temu- przez całą ciążę różni lekarze mówili, że będzie chłopak ( badania u różnych lekarzy i na różnym sprzęcie , bo kobitka po 40 lat ciążą wysokiego ryzyka ze względu na wieki -zarówno oni jak i lekarze chuchali na zimne), na każdym usg widać siusiaka, a jak się dzidzia urodziła to się okazała dziewczynką. No normalnie jakbym nie widziała to bym nie uwierzyła :tak:

Bejbiszon ja też miałam taką sytuację w rodzinie. Miła być córka do samego końca, urodził się chłopczyk, a najgorsze było to, że dziewczyna przez jakiś czas nie uznawała swego syna, mówiła że jej dziecko podmienili, wpadła w depresje, a teraz koch całym sercem. Ja też marzę o córce, ale jak będzie drugi synek, to też będzie dobrze,i wydaje mi się że właśnie to będzie siusiaczek:-D

Ja też mam coraz większe podejrzenia, że będzie siusiaczek choć jak coś mówię o przyszłości to zawsze "bo mała..." :-D

ja też marzę o córce ale jak żartobliwie mów mój mąż - jak będzie drugi chłopak to i tak będziemy kochać jak swoje ;-)

ja nie mam przeczuć co do płci, byłam dziś nawet w sklepie dziecięcym, chciałam coś kupić z myślą o Okruchu, ale wyszłam ze Szczeniaczkiem Uczniaczkiem dla Q, blokuje mnie myśl o braku identyfikacji płci :) wiem, głupie. kupiłam okrycia kąpielowe na Allegro :)

reklama
Ja po wizycie. Maluszek ma 7,5 cm, ale ciężko Go zmierzyć, bo ciągle fika. W ogóle na początku to stał na głowie:szok: Śmiesznie to wyglądało. Poza tym wszystko ok. :-)

Do góry