reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Nasze wizyty i zdjęcia USG :)

reklama
Pinio ja też tak myśle :p

Kota bede na pewno z Wami czesto bo jestem juz na L4 :)

i dziękuję za miłe przyjęcie :D

Ostatnia edycja:
Malami brzuszek piękny, a dzidziuś - moje pierwsza myśl podobnie jak u pinio- ale fajny chłoptaś :zawstydzona/y: może coś w tym jest ;)

Malami ja tez sobie skojarzylam chlopca nie wiem czemu hehe :) juz chcialam pisac piekny chlopiec hehe :)
GRATULUJE
sliczny domek tam masz
ps. czy to nie przypadkiem ciazowki z h&m? jak tak to mam identyczne :)

aniołek tak tak z h&m :-),a domek jak widac rosnie :))) no i taki to miałam z pierwszym dzieckiem dopiero pod koniec 5 m-ca :)

Dziewczyny - dziękuję za komplementy w imieniu Juniora :tak: Miód na serce mamusi ;-):-D

Malami - witaj! Śliczny brzuszek i maluszek. Gratuluję świetnych pomiarów!

Hejo:-) ja po wizycie. Mam zwolnienie do 1 lutego:-)

dostałam skierowanie na krzywą cukrową:baffled: ciśnienie miałam niezłe 135/85. Przytyłam 5 kg (od czego kur ja się pytam skoro ja nic prawie nie jem):baffled:

i cytologię mam I grupę (nigdy nie miałam takiej dobrej) :-)

dzidziuś piękny i zdrowy i nie wiadomo czy jest chłopcem czy dziewczynką bo się strasznie wiercił i za nic nie chciał pokazać co ma między nogami:-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
pinio no to gratki duże :D a foteczki nie masz?????
zwolnienie mamy razem do 1 :)))
a jak taka wiercipiętka to może chłopaczek hihi

Malami mam fotki ale nie mam skanera a baterie w aparacie mam rozładowaną i już męża proszę od pół roku, żeby mi naładował i znalazł kabel ale jak grochem o ścianę:crazy:

w ogóle to piękny jest taki dzidziuś----wszystko było widać paluszki i stópki i kręgosłupik i tak się śmiesznie wiercił:-)

reklama
Do góry