reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Nasze wizyty i zdjęcia USG :)

reklama
Pinio a na jakie podstawie stwierdził że malutka za malutka skoro nie sprawdził wagi???? na pewno nic złego się nie dzieje! ale dla własnego spokoju zapisz się gdzieś na USG po świętach:tak:

sprawdził wagę ale mi nie powiedział żebym się nie denerwowała. Powiedział, że prawie nie przybryła na wadze od ostatniej wizyty. I główka nie urosła.

Pinio a przepływy Ci sprawdzał, coś takiego czy dziecko dostaje wszystko co mu potrzebne? Ja mialam takie badanie w 1 ciazy wlasnie przy podejrzeniu hypotrofi. Warto iść na jakies dobre usg i to sobie wszystko posprawdzać i poszukać przyczyny. Trzymam kciuki.

A synus urodził się malutki ale zdrowy:)

Ostatnia edycja:
Pinio spokojnie! Mój synek bardzo długo był za mały i za chudy! w 34tc wyszło, że waży 800gram! a potem się okazało, że usg miało "zły dzień" i źle mierzyło!
Idź do dobrego lekarza dla własnego spokoju!

darenka----------jutro spróbuję się umówić gdzieś na "dobre" usg. Nic im nie powiem i niech oni sami ocenią małą. Przepywy miałam dzisiaj robione ale nic mi nie dał do ręki. Wszystko sobie na tą moją wizytę kontrolną wpiął w kalendarz.

Pinio to szukaj specjalisty, nie czekaj dwa tygodnie, może ktoś powie że ja źle radze że trzeba czekać, ale ja mam takie zdanie żeby szukać, a nawet jak lekarz nie będzie wiedział ile ważyła na dzisiejszej wizycie u tego, to sprawdzi sobie ostatnią wizytę , ten wydruk chyba masz z wcześniejszej? ile ważyła na wcześniejszej wizycie?

dzięki dziewczyny. Jutro podzwonię i się umówię najszybciej jak się da. Idę spać bo osiwieję.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Pinio- trzymam kciuki za szybkie umówienie się na następne usg. I trzymam kciuki za dzidziusia i jego wzrost.

A ja mam jakieś Żelazo w tabletkach. Coś o nazwie Ascofer. A ja mam większy teraz problem z żylakami na kostkach i przy stopie. Noga opuchnięta, wygląda jak u 60 latki, jakieś krwiaki tam mam. Dostałam Lioton i tyle mogę zrobić.

reklama
Do góry