reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Nasze wizyty i zdjęcia USG :)

Ja jestem brunetką, mój maż brunet a mój syn blondynek i to jasny :p Urodził się czarny jak małpa, mial włosy nawet na plecach u USZACH! ja to nie wierzyłam w to co widze ;]

Podobno te wczesniej urodzone czasem tak maja że nie zdązy ten meszek wypaść, całe szczęscie szybko się wytarły :p uff
183441_178969042147478_5981103_n.jpg

Ostatnia edycja:
reklama
Huuura czarne włoski, czarne brwi, kasztanowe oczy a jak dorośnie ciemny zarost na drugi dzień.... To będzie przystojniacha :-D
to tak jak mój mąż tylko ma niebieskie oczy
a ten zarost na mnie działa że hoho:-D

ja z kolei jestem przeciwieństwem męża wzrost średni, blondynka z piwnymi oczyma
nasz syn ma jeszcze włosy ciemny blond (ja jestem średni blond naturalny a od fryzjera jasny:-p) z kolei oczy ma ciemniejsze od męża takie granatowe wymieszały się mu
nie wiem czy będzie taki brunet jak mąż ale raczej będzie miał ciemne włosy bo jest śniady
syn ogólnie jest podobny do męża tylko uśmiech i dołki ma za mamusią- i już ma powodzenia w szkole że ja mamcia jestem strasznie zazdrosna

córcię bym chciała mieć podobną do mnie ale włosy (jakoś i kolor) niech ma za mężem bo jak wam pisałam ja mam puszące się włosy i czasem wyglądam jak takie nie do końca afro w wilgotne dni

cat ale słodziak ten twój maluszek zakochałam się bardzo podobny do mojego syna w tym wieku

Ja juz po wizycie .... szyjka wysoko i zamknieta ,i jak usiadłam na fotel to brzuch mi sie napinał ..powiedziała ze do 3 razy na dobe to doswolone teraz :baffled: usg tylko w celu sprawdzenia tetna i wszystko ok ...tylko may posladkowo ułozony i dlatego mnie kopie po pęcherzu i pod zebra z prawej strony pi astkę wsadza ...teraz wizyta nastepna 29.04 i juz go dokładnie obadamy :-D

Cat ale cudaczek mały :-)

Huuura kolor włosów niech ma po ojcu, ale gęstość po mnie, bo mój mąż ma raczej na głowie słabiutkie włoski :-D

Cat cudna fotka!!!!! W którym tc urodziłaś??

Ja już jestem po wizycie - wszystko jest dobrze :) Mały się wierci, odwrócony był do usg tyłkiem (sieci na tyłeczku, przodem do mojego kręgosłupa). Ładnie przybiera, waży już 903 gramy :-):-):-)
Łożysko ok, przepływy prawidłowe... Tylko moja waga nie.... przez ostatnie 3 tyg przytyłam 3 kg :szok::szok::szok: Lekarz mówi, że połowa z tego to woda, bo bardzo puchnę, ale leci wskazówka na wadze w górę....

reklama
Do góry