reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Nasze wizyty i zdjęcia USG :)

reklama
Kroma----------ale masz problem z tymi żylakami. Ja mam jednego jakiegoś niepozornego i już panikę sieję. Moja mamunia miała paskudne żylaki i może jestem jakoś "uwarunkowana"??????????

Kinderek, fajnie że z wami dobrze, no prawie bo ty masz leżeć i pachnieć jak to mówisz:-D.

Kinderku a tak z innej beczki, mam pytanko do ciebie bo ty pielęgniarka, więc może się znasz, chodzi mi o wyniki na cholestaze, odebrałam i aspart-18 - a norma 32, alat 18-norma 33, więc chyba dobrze? A i cholesterol 237- norma 200.
Dzięki.....a wyniki jak dla mnie ok, cholesterol troszkę wyższy, ale to pikuś.....ważne ze próby wątrobowe ok....;-)

Dzieki dziewczynki, miło mi, że jesteście ze mną....mój brat też był olbrzymi- nawet 2 kg nie ważył.....ale on wcześniak z 7 miesiąca, więc też uważam, ze jak w tamtych czasachdali radę to my tym bardziej....
Nie pisałam bo kuzynka z mężem przyjechała do mnie z Irlandii- ona poleciała jeszcze na miasto, ale niebawem wróći z dziewczynkami, a mąż jej z moim drinkują i podłogi kładą na górze....także widzicie jaką mam fajną rodzinkę, przyjada raz na rok czy dwa i do roboty się biorą......a zmojego lezenia wiecie co będzie dziś.....nici.....;-):-D
A żylaków szczerze współczuję, dobrze, ze idziesz do lekarza.....bardzo dobrze, bo to badziewie jak nic....

Ostatnia edycja:
gratuluje udanych wizyt :)

ja z Wercia nie mialam tak czesto USG bo mialam tylko 3 bo siedzielismy w Anglii.
jakiez bylo moje zdziwienie ze wercia wazy 3600 przy porodzie. teraz zobaczymy .

Pinio- u mnie mój tato ma i jego mama miała. Mój tato ma na tej samej nodze co ja. Ja się leczę już od 10 lat. A mam 31. Zaczęłam mieć pierwsze objawy w wieku 21 lat. Popękane naczynka i powiększone żyły. Okazało się, że ja mam taki układ żył powierzchniowy i cienką skórę i wszystko widać. Pierwszy zabieg miałam w wieku 24 lat. Potem miałam spokój 2 lata i jak zaszłam w pierwszą ciążę to się zaczęło. Normalnie walka z wiatrakami. Teraz czeka mnie laser. Jeszcze nie wiem jakie koszty. Nawet nie chcę myśleć. Robiłam lewą nogę przed zajściem w ciążę w tamtym roku i mam ładną. Nic się na niej nie dzieje. A prawą miałam robić na jesień i nie doszłam bo zaszłam w ciążę.

Kinderek- moja siostra to wcześniak i nie ważyła nawet 2 kg, bo się urodziła w 30 tygodniu i też sporo temu bo 34 lata miną zaraz w maju. A ja byłam na końcu i mnie mama przenosiła 2 tygodnie.

reklama
Do góry