• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Nasze Wymiary

Moje wymiary na lipiec:
waga 81,5 (na plusie 3,5kg)
biodra: 112
brzuszek: 116
cycki: 102
jednym słowem tyłek i brzuszek mi urósł a cycki się zmniejszyły

reklama
No to się mierze i od razu wpisuję
piersi 113
brzuch 117
biodra 114
i az 20 kilo do przodu :szok:, a teraz wcale dużo nie jadam. Ale to pewnie przez tą opuchliznę tyle waże ;-)

rybkamonia - a co twój gin powiedział by na moje 20 kilo :szok:. Mnie moja powiedziała że ciężarnej nie wolno się odchudzać, więc co ma na to poradzić ;-), a ty to szczuplutka mamuśka jesteś, zresztą te sierpniówki jakieś takie same laski, aż się można kompleksów nabyć :szok::-)

Mrozik,tyle ze ja jem i jem..nie potrafie sbie niczego dobrego odmowic..
i nie wiem czy ja tez do 20stki nie dobije.

A boje sie najbardziej tego,ze ciezko mi bedzie zrzucic potem..
Bylam kiedys kawal baby i nie moglam schudnac,dopiero jak wyjechalam na studia to mi spadlo.jezu jak sie cieszylam ;-)

I utrzymalam ta wage.A teraz..ciezko mi jak cholera.Nogi mam ogromne (mam budowe typwoej gruszki) uda jak murzynka :-D
I do tego te uplaly..mam wrazenie ze powiekszam sie dwukrotnie od opuchlizny.juz nie wiem gdzie wlezc zeby sie ochlodzic..

ciezko byc na koncowce ciazy w lecie.:szok:

Hej
mi tez ginekolog powiedzial, ze duzo przytylam ale to dlatego ze tak szybko przytylam bo w ciagu 3 miesiecy rozroslam sie o 15 kilo:-)potem to juz wolniutko szło do przodu teraz jest 21 na plusie:-p
pozdrawiam

ja do ostatniej wizyty mialam 15 kg do przodu,a tak sie cieszylam na poczatku jak do 4 miesiaca ciazy zeszczuplalam 4 kg a pozniej szlo powolutku,tak ze w 6 miesiacu mialam swoja normalna wage,a pozniej w maju tydzien na studiach w polsce gdzie mieszkalam u mojej cioci i 5kg,normalnie jak to zobaczylam to myslalam ze ja udusze a ona jeszcze na to ze ja przeciez prawie nic nie jadlam jak ptaszek-polska kuchnia:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:.
a jutro zabaczymy ile znow do przodu.dzis pozwolilam sobie na mcdonalds wiem ze niezdrowo ale coz czasem trzeba;-);-);-)

hej moze to dziwnie zabrzmi ale
ja sie wcale nie przejmuje tym że teraz mam "trochę" więcej zawsze byłam chuderlakiem i teraz przynajmniej jakoś wyglądam hihihi

moje wymiarki:
waga 70 kg czyli 12,5 do przodu
brzuszek 101 cm
dupcia 99 cm
cycki 94 cm

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry