• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Nasze zdjęcia :)

reklama
Ale twoj Marcelek musial miec frajde z tymi farbami, slicznego masz synka i pomyslowa z ciebie mamusia:-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Super twoje pieski hehe pewnie duzo sprzatania masz tyle szczeniaczkow!!!:-) Ja tez niebawem dodam jakies zdjecie tylko musze dostac sie do swojego laptopa bo tam je mam.:-)

Super zdiecia:-)
A to ja z córką w wigilię oraz zabawy jej z psiakiem:tak:
IMG_8980..jpg
IMG_0322..jpg

no zaczyna sie cos dziac jak milo :-)

elza sliczna rodzinka :tak: Coreczka sliczna, ty tez laseczka :tak:
Pieska masz tez swietnego! Tez takiego mialam 1 dzien i musialam oddac znajomym ale to inna bajka. Teraz mam takiego.... jak na fotce

izula ale masz rodzinke heheheh male szczeniaczki sa piekne!!! jak sobie radzisz z taka gromadka? ;-)

Ostatnia edycja:
Ciesze się, że Wam się podobają. Szczeniakami zajmuje się jeszcze sunia, ale niestety niedługo większość obowiązków przejdzie na nas. Nie wiem jak to będzie... nie pośpię sobie przez miesiąc. Najgorsze jest to, że na razie chętnych na szczeniaki brak. Nie miała baba kłopotu... :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry