Witajcie. Po krotce: okres miałam 1 listopada jakieś 8 dni, miesiączka nie nadeszla- pozytywny testy ciazowe- w dniu spodziewanej miesiączki słabe kreski, w zeszłym tygodniu 6 grudnia zrobiona beta i było 146. Dziś miałam wizytę u ginekologa ale nic nie było widac- żadnego pecherzyka. Czy to może było za wcześnie na usg ?
reklama
AScarlett
Moderator
Pęcherzyk widać od bety ok 1000, serduszko od ok 10tys. Także na spokojnie jest czas.Witajcie. Po krotce: okres miałam 1 listopada jakieś 8 dni, miesiączka nie nadeszla- pozytywny testy ciazowe- w dniu spodziewanej miesiączki słabe kreski, w zeszłym tygodniu 6 grudnia zrobiona beta i było 146. Dziś miałam wizytę u ginekologa ale nic nie było widac- żadnego pecherzyka. Czy to może było za wcześnie na usg ?
bleucoco
Fanka BB :)
Sprawdź betę to będziesz wiedzieć. Bez bety nikt Ci nie powie czy będzie coś widać a i wszystko zależy od sprzętu.Następną wizytę u ginekologa mam w poniedziałek. To wtedy to już na pewno powinno coś widać ?
Lady Loka
Fanka BB :)
Serio wolisz tak rozkminiać zamiast po prostu pójść i sprawdzić, jaka ta beta jest?Skoro przyrosty bety powinny być duże na tym etapie to wnioskuje, że 12 dni od pierwszej bety to już chyba bedzie znacząca różnica 18 grudnia. Tak myślę.
reklama