Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Cześć! Okazało się, ze jeden z jajników nie pracuje. Przez torbiel. Miesiączki regularne, wynik badania tarczycy książkowy. Czy którejś z Was udało się zajść w ciaze przy jednym pracującym jajniku? Lekarz powiedział ze będzie ciężko…
Cześć, ja miałam nie torbiel ale olbrzymią cystę która po miesięcznym leczeniu antykoncepcją się wchłonęła. Nie zaproponował jakiejś kuracji hormonalnej ? Może jest szansa, żeby się torbiel zmniejszyła
Witam, nie ma co się na zapas martwić i nastawiać negatywnie. Ja osobiście mam raka macicy i zdrowe dziecko a to tego moja ciąża przebiega prawidłowo. Moja mam zaszła ziemna w ciąże bez jednego jajnika, ja i moja mama nasłuchaliśmy się od lekarzy żeby pogodzić się z myślą, że ciąży nie będzie lub z komplikacjami, a tu proszę JA jestem zdrowa